Games

Το Life is Strange 2 και άλλα πέντε παιχνίδια προσθέτονται στο Xbox Game Pass

Η Microsoft ξεκινάει το 2019 δυναμικά και προσθέτει έξι νέα παιχνίδια στο Xbox Game Pass. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το Life is Strange 2 το οποίο το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Game Pass, μετά έκανε εντύπωση το Just Cause 3 και το Ark: Survival Evolved.

Το Life Is Strange 2 είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε απo την Dontnod Entertainment και δημοσιεύτηκε απo την Square Enix. Είναι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Life Is Strange. Το πρώτο απo τα πέντε επεισόδια κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 για τα PC, PlayStation 4 και το Xbox One, ενώ το δεύτερο επεισόδιο επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του στις 24 Ιανουαρίου 2019.

Το Just Cause 3 είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε απo το Avalanche Studios και δημοσιεύτηκε απo την Square Enix. Ανακοινώθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2014, είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Just Cause και η συνέχεια του Just Cause 2. Η κυκλοφορία του ήταν στις 1 Δεκεμβρίου 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα και προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε σχεδόν 200 παιχνίδια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Tα έξι νέα παιχνίδια που θα προσθέτουν τον Ιανουάριο στο Game Pass είναι:

1. Life is Strange 2: Part 1 (3 Ιανουαρίου)
2. Ark: Survival Evolved (3 Ιανουαρίου)
3. Farming Simulator 17 (3 Ιανουαρίου)
4. Absolver (7 Ιανουαρίου)
5. Just Cause 3 (10 Ιανουαρίου)
6. Aftercharge (10 Ιανουαρίου)

Πηγή

Σχόλια

  • Το Euro Track Simulator θα το βάλει κανείς από Playstation και X-box ή να το πάρουμε απόφαση και να παρατήσουμε τις κονσόλες και να αρχίσουμε το Building Gaming PC ???

  • Να φανταστώ πως οποίος έγραψε αυτό το κείμενο από ελληνικά δεν έχει ιδέα. Σωστά;
    Ή στο σχολείο κοιτούσε από το παράθυρο.
    Από τον τίτλο θέλει διόρθωση και συνεχίζει μέσα. Ο μόνος λόγος που το διάβασα ήταν για να δω ποσά λάθη ακόμη μπορεί να έχει εάν ο τίτλος είναι έτσι!
    Αποκαλείστε μεγάλη σελίδα, αυτόματη διόρθωση δεν έχετε;

  • Σεβαστό και αν μη τι άλλο αποδεκτό Κώστα.
    Δεν βλέπω ωστόσο να έχει γίνει κάποια διόρθωση.
    ¨Η δεν ξέρετε απο που να αρχίσετε ή, δεν έχετε ιδέα που είναι τα λάθη οπότε και δεν γνωρίζετε τι να διορθώσετε. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο είναι απαράδεκτα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.