Microsoft Flight Simulator 2020: Έρχεται σε Xbox Series X και Series S


Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Microsoft Flight Simulator 2020 έρχεται σε Xbox Series X και Series S το καλοκαίρι του 2021. Μαζί, η εταιρεία έδωσε για πρώτη φορά gameplay βίντεο από τον τίτλο να τρέχει στο Series X και μάλιστα με in-game 4K γραφικά στην κονσόλα επόμενης γενιάς.

Ο Jorg Neumann, επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator 2020, δήλωσε:

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι το Microsoft Flight Simulator θα ζωντανέψει στα Xbox Series X και Series S αυτό το καλοκαίρι. Οι λάτρεις των sim μπορούν να περιμένουν το ίδιο βάθος με την έκδοση του PC, επιτρέποντάς σας να ζήσετε τον πιο αυθεντικό και ρεαλιστικό προσομοιωτή πτήσης που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Microsoft Flight Simulator, Microsoft Flight Simulator 2020: Έρχεται σε Xbox Series X και Series S

Βέβαια, η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One και Xbox One X, όμως δεν έχουμε κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση. Βέβαια, με τα προβλήματα του Cyberpunk 2077 στις Xbox One και PS4 εκδόσεις, ίσως η Microsoft αποφασίσει να αφήσει το εγχείρημα, κάτι απόλυτα λογικό για τόσο απαιτητικούς τίτλους.

Εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το Microsoft Flight Simulator στο Xbox Series X;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Πάρα πολύ κίνηση από την Microsoft, αν σκεφτεί κανείς πως τα Simulator παιχνίδια όπως το Flight Simulator, Farming Simulator, EuroTruck Simulator, Bus Simulator και άλλα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουν συνεχώς σε πωλήσεις και αρχίζουν να γίνονται υπολογίσιμα το να βάζεις την δυνατότητα να μπορείς να το παίζεις και σε κονσόλα δίνει Bonus και στο ίδιο το παιχνίδι αλλά και στην κονσόλα σου.

Αλέκο

Θεωρώ πως αυτοί που είναι να επιλέξουν μεταξύ των δύο νέων κονσολών δεν θα έχουν καν στα κριτήριά τους το παιχνίδι του τίτλου ή τα simulators γενικότερα. Είναι ένα συν, αλλά αν τους ρωτήσεις θα αναφέρουν πρώτα 10 άλλα κριτήρια (όχι μόνο τίτλων) όταν είναι να επιλέξουν.

Ovelix

Αυτό είναι το δικό σου σκεπτικό, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες που παίζουν Flight Simulator κλπ και που ίσως να τους τραβήξει προς την πλευρά των Xbox, κακά τα ψέματα πλέον το 90% των Gaming βγαίνει και σε Xbox και σε PlayStation, με τα ελάχιστα exlusive που έχει η Sony αν η Microsoft το παίξει σωστά και τα πολλά παιχνίδια που ήταν μόνο για PC τα βγάλει και στην κονσόλα της μπορεί να αρπάξει ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που κοίταγαν προς PlayStation 5, εμένα προσωπικά μόνο το GranTurismo με κράταγε στο PlayStation, βλέποντας όμως το Sport όπου δεν έμεινα ευχαριστημένος και βλέποντας το Forza Horizon πόσο καλό έχει γίνει αρχίζω να σκέφτομαι πως τελικά δεν θα χάσω και τίποτα αν αλλάξω για πρώτη φορά και μεταπηδήσω προς Xbox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.