Games

Microsoft Flight Simulator 2020: Έρχεται σε Xbox Series X και Series S


Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Microsoft Flight Simulator 2020 έρχεται σε Xbox Series X και Series S το καλοκαίρι του 2021. Μαζί, η εταιρεία έδωσε για πρώτη φορά gameplay βίντεο από τον τίτλο να τρέχει στο Series X και μάλιστα με in-game 4K γραφικά στην κονσόλα επόμενης γενιάς.

Ο Jorg Neumann, επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator 2020, δήλωσε:

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι το Microsoft Flight Simulator θα ζωντανέψει στα Xbox Series X και Series S αυτό το καλοκαίρι. Οι λάτρεις των sim μπορούν να περιμένουν το ίδιο βάθος με την έκδοση του PC, επιτρέποντάς σας να ζήσετε τον πιο αυθεντικό και ρεαλιστικό προσομοιωτή πτήσης που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Βέβαια, η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One και Xbox One X, όμως δεν έχουμε κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση. Βέβαια, με τα προβλήματα του Cyberpunk 2077 στις Xbox One και PS4 εκδόσεις, ίσως η Microsoft αποφασίσει να αφήσει το εγχείρημα, κάτι απόλυτα λογικό για τόσο απαιτητικούς τίτλους.

Εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το Microsoft Flight Simulator στο Xbox Series X;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Σχόλια

  • Πάρα πολύ κίνηση από την Microsoft, αν σκεφτεί κανείς πως τα Simulator παιχνίδια όπως το Flight Simulator, Farming Simulator, EuroTruck Simulator, Bus Simulator και άλλα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουν συνεχώς σε πωλήσεις και αρχίζουν να γίνονται υπολογίσιμα το να βάζεις την δυνατότητα να μπορείς να το παίζεις και σε κονσόλα δίνει Bonus και στο ίδιο το παιχνίδι αλλά και στην κονσόλα σου.

    • Θεωρώ πως αυτοί που είναι να επιλέξουν μεταξύ των δύο νέων κονσολών δεν θα έχουν καν στα κριτήριά τους το παιχνίδι του τίτλου ή τα simulators γενικότερα. Είναι ένα συν, αλλά αν τους ρωτήσεις θα αναφέρουν πρώτα 10 άλλα κριτήρια (όχι μόνο τίτλων) όταν είναι να επιλέξουν.

      • Αυτό είναι το δικό σου σκεπτικό, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες που παίζουν Flight Simulator κλπ και που ίσως να τους τραβήξει προς την πλευρά των Xbox, κακά τα ψέματα πλέον το 90% των Gaming βγαίνει και σε Xbox και σε PlayStation, με τα ελάχιστα exlusive που έχει η Sony αν η Microsoft το παίξει σωστά και τα πολλά παιχνίδια που ήταν μόνο για PC τα βγάλει και στην κονσόλα της μπορεί να αρπάξει ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που κοίταγαν προς PlayStation 5, εμένα προσωπικά μόνο το GranTurismo με κράταγε στο PlayStation, βλέποντας όμως το Sport όπου δεν έμεινα ευχαριστημένος και βλέποντας το Forza Horizon πόσο καλό έχει γίνει αρχίζω να σκέφτομαι πως τελικά δεν θα χάσω και τίποτα αν αλλάξω για πρώτη φορά και μεταπηδήσω προς Xbox.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.