Microsoft Flight Simulator 2020: Παίρνει υποστήριξη VR τον Δεκέμβριο

Microsoft Flight Simulator 2020, Microsoft Flight Simulator 2020: Παίρνει υποστήριξη VR τον Δεκέμβριο

Ο τεχνολογικός κολοσσός χρησιμοποίησε μία σειρά από μοναδικές τεχνολογίες και κατάφερε να δημιουργήσει τον καλύτερο προσομοιωτή πτήσης στον κόσμο, το Microsoft Flight Simulator 2020. Το παιχνίδι είναι καλοδουλεμένο και η εταιρεία το βελτιώνει διαρκώς προσθέτοντας νέο περιεχόμενο.

Gaming εμπειρία σε άλλο επίπεδο

Στο επίσημο Q&A που πραγματοποίησαν οι προγραμματιστές του παιχνιδιού στο Twitch αποκάλυψαν ότι στο επόμενο δωρεάν update θα προσθέσουν υποστήριξη για VR headsets. Όπως ανέφεραν, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στις 22 Δεκεμβρίου του 2020 και θα ονομάζεται Sim Update 2.

Οι προγραμματιστές τόνισαν ότι σε πρώτη φάση το παιχνίδι θα υποστηρίζει τα Oculus και τα VR headsets της Valve. Αργότερα θα επεκτείνουν την υποστήριξη σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Επιπλέον, η VR εμπειρία θα περιλαμβάνει τόσο το gameplay όσο και τα μενού.

Ακόμα πιο ρεαλιστικός κόσμος

Πέραν της προσθήκης για την υποστήριξη του VR, η εταιρεία θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ακρίβεια ορισμένων περιοχών του πλανήτη. Συγκεκριμένα, με το World Update 3 που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου του 2021 θα προσθέσει νέα δεδομένα και αεροφωτογραφίες από την Αγγλία, τη Σκωτία, και την Ουαλία.

Επιπλέον, η ενημέρωση θα φέρει στο Microsoft Flight Simulator 2020 60 νέα σημεία ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων νέων μνημεία και άλλων σημαντικών κτιρίων. Τέλος, η συγκεκριμένη ενημέρωση θα βελτιώσει ιδιαίτερα αρκετά από τα υπάρχοντα αεροδρόμια, όπως το Liverpool EGGP και το Manchester Baron.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.