Microsoft Flight Simulator 2020: Βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα για το multiplayer

Έχει γίνει ήδη ξεκάθαρο ότι το Microsoft Flight Simulator 2020 είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός προσομοιωτής πτήσης. Η Asobo Studio έχει ξεκινήσει την παρουσίαση των βημάτων που ακολουθεί για τη δημιουργία του νέου προσομοιωτή πτήσης της Microsoft.

Μέσα από μία σειρά βίντεο, η ομάδα αποκαλύπτει σταδιακά πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, και τώρα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο αναφέρετε στο multiplayer mode.

Το θαύμα που ονομάζεται multiplayer

Στο multiplayer του Microsoft Flight Simulator 2020 οι παίκτες θα βρίσκονται στον ίδιο κόσμο, και χάρη στη δύναμη του Azure θα υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουν ο ένας τον άλλο σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργούν ομάδες για να πετούν μαζί, ενώ ο αρχηγός της κάθε ομάδας θα μπορεί να αλλάζει διάφορες ρυθμίσεις, όπως ο καιρός. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αλλαγές αυτές θα επηρεάζουν μόνο τους παίκτες της εκάστοτε ομάδας, και όχι όλους τους χρήστες του server.

Στο multiplayer θα υπάρχουν και πραγματικές πτήσεις, οι οποίες παρουσιάζονται εντός του Microsoft Flight Simulator 2020. Ένα AI θα αναλαμβάνει τη συμπλήρωση των κενών που δημιουργούνται σε περίπτωση απώλειας δεδομένων, όσον αφορά τη θέση της πραγματικής πτήσης. Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις.

Microsoft Flight Simulator 2020, Microsoft Flight Simulator 2020: Βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα για το multiplayer

Ο CEO της Asobo Studios, Sebastian Wloch, αναφέρει ότι οι servers του Microsoft Flight Simulator 2020 είναι σε θέση να χειριστούν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες αεροπλάνα. Ωστόσο, για να μπορεί το παιχνίδι τρέχει σε PC και Xbox One, χωρίς να καταστρέψει τα συστήματα αυτά, θα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο μόνο όσα αεροσκάφη βρίσκονται σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων.

Τα αεροπλάνα των παικτών που θα εμφανίζονται στην ίδια εμβέλεια θα είναι το πολύ 50, ενώ ο ακριβής αριθμός θα διαφέρει ανάλογα τις προδιαγραφές του συστήματος που διαθέτει ο χρήστης.

Κυκλοφορία και άλλα χαρακτηριστικά

Το Microsoft Flight Simulator 2020 θα διαθέτει real-time weather και εναλλαγές εποχών, κάτι που σημαίνει ότι εάν βρέχει έξω από το σπίτι του χρήστη, κατά πάσα πιθανότητα θα βρέχει και στο παιχνίδι. Η εφαρμογή των καιρικών συνθηκών θα γίνεται με βάση την τελευταία πρόγνωση καιρού.

Τέλος, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, θα είναι διαθέσιμο για PC και Xbox One, ενώ η Microsoft θα το προσφέρει δωρεάν στους κατόχους Xbox Game Pass.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.