Microsoft Xbox One: Έρχεται έκδοση με δίσκο 2TB

Όλες οι πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να παρουσιάζει δύο νέα Xbox στην Ε3 και το ένα από αυτά θα είναι το νέο λεπτότερο Xbox One. Το άλλο φήμες θέλουν να είναι έκδοση του Xbox One με σκληρό δίσκο 2TB.

Οι πληροφορίες έρχονται από πηγή μέσα από το GameStop και η εσωτερική βάση προϊόντων έχει ηδη ενημερωθεί με ένα νέο μοντέλο Xbox One στα 2TB με τιμή διάθεσης τα 449 δολάρια. Αν και η ημερομηνία διάθεσης είναι η 31η Δεκεμβρίου, αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανόν να αλλάξει αμέσως μετά την ανακοίνωση της Microsoft και να είναι πληροφορία που απλά δεν έχει δοθεί επίσημα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για την κονσόλα, ούτε για το αν θα είναι μια εντελώς νέα κονσόλα ή απλά το τρέχον μοντέλο με μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Αν και η Microsoft έχει ερωτηθεί σχετικά με τη διαρροή από το GameSpot η απάντηση που έχει δώσει είναι η κλασσική “Δεν σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες.”

Όπως και να έχει η παρουσίαση της Microsoft στην φετινή Ε3 δεν είναι μακριά μιας και στις 13 Ιουνίου το απογευματάκι θα έχουμε τις επίσημες αποκαλύψεις.

Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox One: Έρχεται έκδοση με δίσκο 2TB

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.