Games

Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo VR για το Switch

Η Nintendo, μπαίνει στον χώρο του VR, με το Labo VR. Πρόκειται για το νέο set της σειράς DIY για το Switch, με το οποίο θα μπορεί κάποιος να φτιάξει το δικό του VR και να παίξει όπως θέλει.

Όπως στα προηγούμενα set του Labo, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές για κάποιον. Το κυρίως VR kit θα κοστίζει γύρω στα ογδόντα δολάρια. Θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικά cardboard kits για να δημιουργήσετε, μεταξύ των οποίων, είναι: γυαλιά VR, ένα blaster, μία κάμερα, ένας ελέφαντας,  ένα screen holder κι ένα safety cap.

Βέβαια, υπάρχει και η οικονομική έκδοση του set, η οποία θα είναι στα σαράντα δολάρια. Η έκδοση αυτή αποτελείται από το βασικό set και περιλαμβάνει τα γυαλιά και το blaster. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως ο ελέφαντας μπορείτε να τα αγοράσετε αργότερα, ως έξτρα στην τιμή των είκοσι δολαρίων.

Όλα τα set περιλαμβάνουν λογισμικό, παιχνίδια, οδηγίες και το garage mode, προκειμένου να φτιάξετε το δικό σας VR.  Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Doug Bowser: “Θέλαμε να σχεδιάσουμε μια εμπειρία, η οποία θα ενθαρρύνει τόσο την virtual όσο και την real-world εμπειρία, μεταξύ των παιχτών και των όσων μπορούν να δημιουργήσουν μέσω του Labo.”

 

Το Labo VR kit, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου.

Πηγή  

 

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.