Games

PlayStation 5: Αύριο θα μάθουμε επιτέλους τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

Εχθές μάθαμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά επίσημα και αναλυτικά για το επερχόμενο Xbox Series X και αύριο θα είναι η μέρα που η Sony θα αποκαλύψει επίσημα τα πιο σημαντικά στοιχεία του δικού της gaming όπλου, του πολυαμενόμενου PlayStation 5!

Μακροβούτι λοιπόν στις τεχνολογίες που θα ενσωματώνει το νέο PlayStation 5 αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου όπως έγινε επίσημα γνωστό σήμερα με τον βασικό αρχιτέκτονα της κονσόλας, Mark Cerny ο οποίος θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές του PS5.

Η νέα κονσόλα αναμένεται να έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή βασισμένο στης σειρά AMD Ryzen 3ης γενιάς και custom GPU βασισμένη στο hardware της AMD Radeon Navi. Θα υποστηρίζει ανάλυση 8K, 3D audio, 4K στα 120Hz και θα περιλαμβάνει ένας πολύ γρήγορο “δίσκο” SSD an ultra-fast SSD inside the new console.

Να υπενθυμίσουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X όπως αυτά ανακοινώθηκαν επίσημα εχθές, οκταπύρηνος επεξεργαστής custom AMD Zen 2 3.8GHz, custom GPU AMD RDNA 2 GPU 12 teraflops και 52 compute units στα 1.825GHz η κάθε μία, 16GB RAM GDDR6 RAM και 1TB custom NVME SSD με δυνατότητα επέκτασης έως και 1TB με expansion cards.

Παρακολουθήστε αύριο το live event της Sony από εδώ blog.us.playstation.com

Τι περιμένετε από το νέο PlayStation 5;

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2020 14:37

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.