Games

PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει το Νοέμβριο, παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα

Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Ναι, δεν το πιστεύω ούτε εγώ αυτό που συναίβει πριν λίγο. Χτύπησε το τηλέφωνο από τη Vodafone και με ενημέρωσαν ότι το PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει online στις 17 Νοεμβρίου του 2020 θα βρίσκεται στις αποθήκες της Vodafone την επόμενη εβδομάδα και άμεσα θα μου το αποστείλουν.

Συγκεκριμένα με ρώτησαν αν συνεχίζω να το θέλω επειδή έχουν περάσει 3 μήνες από τότε έκανα την παραγγελία και φυσικά τους απάντησα ότι το θέλω σαν τρελός! Άρα το PlayStation 5 Digital που αγόρασα τον περασμένο Νοέμβριο βρήκε το δρόμο του και την επόμενη εβδομάδα – λογικά – θα το έχω σπίτι.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά, προφανώς όχι για να ζηλέψετε αλλά για να ετοιμαστείτε όσοι “αργοπορημένα” παραγγείλατε το Νοέμβριο την έκδοση Digital να ψαχτείτε γιατι μπορεί και το δικό σας να έρχεται τις επόμενες μέρες στο κατάστημα από όπου το ζητήσατε και να είστε από τους τυχερούς που θα παραλάβουν.

Προσοχή μιλάμε για την έκδοση Digital και μόνο. Σε ερώτησή μου στη Vodafone για το αν μαζί με τα Digital αναμένεται να παραλάβουν και την έκδοση Drive, μου απάντησαν, όχι!

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για δεκάδες εκατοντάδες gamers που θέλουν την πολυπόθυτη κονσόλα. Εμείς μάλλον θα σταθούμε τυχεροί την επόμενη εβδομάδα και θα παραλάβουμε. Θα σας ενημερώνουμε με όλες τις εξελίξεις…

Επεξεργάστηκε την 25 Φεβρουαρίου 2021 9:15

Σχόλια

  • Το είχα γράψει εδώ μέσα από τον Δεκέμβριο ότι τον Μάρτιο θα έρθει παρτίδα με PS5, βέβαια περίμενα να έρθουν και Digital και με το Drive. Τώρα μένει να δω αν θα επιβεβαιωθώ και για το άλλο που έλεγα, πως τον Μάρτιο θα δούμε PS5 στα ράφια, αν και πλέον κάτι μου λέει πως ΔΕΝ... (υγ. Χθες ανακοινώθηκε πως το GranTurismo 7 αντί για το πρώτο 6μηνο του 2021' που αναμένονταν θα καθυστερήσει και θα πάει για το 2022')

  • Έχει καταντήσει γελοία και κουραστική αυτή η ιστορία με τα PS5. Και καλά "βγήκε το νέο PS5" και δεν υπάρχει πουθενά να το αγοράσεις αν θέλεις, πόσο πιο γελοίο. Εκεί στην Sony, αν δεν μπορείτε να κατασκευάσετε αρκετά για να διαθέσετε σε όλα τα καταστήματα να αγοράσει ο κόσμος, καλύτερα μην το βγάζετε καν μέχρι να είστε έτοιμοι να το κάνετε όπως πρέπει, μας κουράσαστε με αυτές τις αηδίες, έλεος.....

  • Εγώ προπαραγγελια 1 Οκτωβρίου και ακόμα τίποτα! Από κοτσοβολο! Κάθε φορά που τους παίρνω τηλέφωνο μόνο που δε με βρίζουν!! Απαράδεκτοι!

    • Εγώ φίλε μου παρέλαβα 27/01 με παραγγελία 23/9 από public(disc).
      Λόγο συνήθειας συνεχίζω να μπαίνω σε διάφορα forum ώστε να μαθαίνω πως εξελίσσεται η κατάσταση με τις προπαραγγελιες και διάβασα ότι την τρέχουσα εβδομάδα παραλαμβάνουν οι περισσότεροι του Σεπτεμβρίου σε public και σε κωτσοβολο.Οπότε θεωρώ ότι αφού δεν σε κάλεσαν για αυτή τη παρτίδα τότε στην επόμενη θα σε καλέσουν και αυτή δεν αργεί.Κουράγιο σε όλους που περιμένετε και με το καλό να το χαρείτε.

  • Εμείς που περιμένουμε ακόμα από τον Σεπτέμβριο? (26/9) την disc έκδοση?
    Συγχαρητήρια και καλορίζικο να είναι...
    (ελπίζω να μην προλάβει να βγει το 6 μέχρι να παραλάβω...)

  • Γιατί δεν το πήρες από public ?
    Θα ήθελα πολύ κάποιος να με ενημερώσει τι διαφορά έχει το digital PlayStation 5 με το κανονικό που έχει υποδοχή για παιχνίδια και ποίο είναι ποίο καλύτερο ????

  • Μήπως ξέρετε πότε θα έρθει τοplaystation διότι το παρήγγειλα τέλη Οκτωβρίου . Μιλάω για το PlayStation disc

  • Η SONY το έχει εξευτελίσει, φυσικά και υπάρχουν αποθέματα, λέτε να μην έχει φτιάξει μερικά εκατομμύρια παραπάνω PS5 πριν τα διαθέσει στην αγορά; Όλα αυτά γίνονται για λόγους marketing και δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται τέτοια "μέθοδος" σε κάποια τεχνολογική συσκευή. Αυτή η μέθοδο αποσκοπεί στο "ψάρεμα" περισσότερου κοινού από ότι είχε μέχρι τώρα, έτσι ώστε όταν διατεθεί στην αγορά (με το σταγονόμετρο για αρχή), υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να το αγοράσουν ακόμα και αυτοί που ήταν στην σκέψη "μη τυχόν και δεν το βρουν αργότερα" ή πολύ απλά για να το πουλήσουν σε διπλάσια τιμή. Παρολο που έχω όλες τις κονσόλες τις SONY, αν δε πέσει τουλάχιστον στα 400€(drive disc), δεν αξίζει τοσα χρήματα να δώσεις.
    Μαλλον η SONY νομίζει ότι ζούμε ακόμα στην εποχή του ΠΑΣΟΚ.

    • νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει ποτέ μου... Παντελώς καμιά οικονομική λογική...Η sony αυτή τη στιγμή μπαίνει μέσα για κάθε κονσόλα που φτιάχνει... Επίσης οι εταιρείες θέλουν να έχουν άμεσο το ρευστό στα κεφάλαια τους και όχι μετά από δύο τρεις έξι μήνες...A dollar today is worth more than a dollar tomorrow λένε σε όλες τις επιχειρήσεις...αλλά θα δεχθώ ότι το πιθανότερο είναι να τρολαρεις...

    • Φαντάζομαι ότι trolaris, εδώ χαλάει ο καθένας ένα χιλιάρικο κοντά για καινούργιο κινητό κάθε χρόνο που βγαίνει νέο μοντέλο, το ps που κρατά 4 με 5 χρόνια θες να είναι με 400??Και καλά να λέμε σε αυτή την τιμή που το έβγαλε.Σα media player με 4κ drive μόνο να πεις ότι το παίρνεις, σου τα έβγαλε τα λεφτά .

  • Καλησπερα, ποιο θα προτεινατε ως πιο καλη επιλογη σε καταστημα για να κανω προπαραγγελια ps5 τωρα?
    εννοω συμφωνα με τον ρυθμο που φευγουν οι προπαραγγελιες ειναι καποιο καταστημα που φαινεται να εξυπηρετει πιο γρηγορα?

    • Εγώ το παρέλαβα την Παρασκευή, το Digital που παρήγγειλα τον περασμένο Νοέμβριο από Vodafone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.