PlayStation 5: Πατέντα αποκαλύπτει ότι θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης

, PlayStation 5: Πατέντα αποκαλύπτει ότι θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης

Η Sony ετοιμάζεται για την παρουσίαση του PlayStation 5 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον τελευταίο τρίμηνο του έτους. Η Sony αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας τους προηγούμενους μήνες ωστόσο σημαντικό ρόλο για την απόδοση του hardware παίζει και η ψύξη. Μία πατέντα που αποκάλυψε το LetsGo Digital αποκαλύπτει ότι η Sony θα ενσωματώσει στο PS5 ένα νέο σύστημα ψύξης το οποίο θα είναι καλύτερο σε σχέση με αυτό του PS4.

Το νέο σύστημα ψύξης του PS5 φαίνεται πολύ πιο περίπλοκο, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό καθ’ αυτό θα ενσωματωθεί στην τελική έκδοση που θα κυκλοφορήσει. Γενικά, το PS5 αναμένεται να έχει καλύτερες θερμοκρασίες ενώ ταυτόχρονα θα μειωθεί και ο θόρυβος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το event παρουσίασης παιχνιδιών που είχε αποφασίσει αρχικά, η Sony ότι θα γίνει στις 4 Ιουνίου και έπειτα ακυρώθηκε προς τιμήν της δολοφονίας του George Floyd, θα γίνει στις 11 Ιουνίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jon Jairo Velasquez Vasquez

Γελάνε οι ρέγκες…

Μάκης

Πετάξου ρε συ αύριο μεθαύριο μέχρι τη SONY όταν είσαι εύκαιρος, και δείξε στα παιδιά πως να φτιάξουν το σύστημα ψύξης του PS5 γιατί δεν ξέρουν αυτοί.
 

 

Last edited 3 years πριν by Μάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.