PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών [CES 2021]

PlayStation 5, PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών [CES 2021]

Μέσα από την ψηφιακή της συνέντευξη τύπου στη CES 2021, η Sony επιβεβαίωσε πως το PlayStation 5 είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών. Αν και δεν μας προκαλεί έκπληξη, καθώς οι περισσότεροι το είχαμε προβλέψει, η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε δια του στόματος του Jim Ryan, CEO της εταιρείας.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τις πωλήσεις της κονσόλας, όμως αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Sony. Βέβαια, όσες κονσόλες και να πουλήθηκαν, το λανσάρισμα του PlayStation 5 θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Αρκεί μία ματιά στο μηδενικό stock των καταστημάτων, το οποίο αναμένεται να εξομαλυνθεί μέχρι τον Απρίλιο, αλλά και την κατάσταση με τις εξοργιστικές τιμές.

Η ανοδική πορεία του PlayStation 5 αναμένεται να συνεχιστεί και το 2021, με κυκλοφορίες όπως το Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West και God of War: Ragnarok. Επιπλέον, με περισσότερα τεμάχια διαθέσιμα παγκοσμίως, οι… scalpers θα μείνουν χωρίς δουλειά, ενώ οι gamers ανά τον κόσμο θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν την κονσόλα στα χέρια τους. Μη ξεχνάμε πως σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Nintendo Switch αναμένεται να είναι η νούμερο 1 κονσόλα και το 2021.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

που να ειχαν και launch stock της προκοπης δλδ….θα εκαναν απλησιαστο ρεκορ…

Blake

Για μένα πέρα από τους αριθμούς και καταστάσεις, είναι το χειρότερο λανσάρισμα. Να θες να το πάρεις και απλά να μη μπορείς και άλλοι που το παρήγγειλαν πριν 2 μήνες ακόμα περιμένουν.

Aggelos

Μπράβο στο ps5 αλλά η κορυφαία κονσόλα αυτής της γενιάς είναι το xbox series x. Πανίσχυρο , απίστευτα ήσυχο και με το game pass που δεν έχει αντίπαλο. Ευτυχώς πρόλαβα και το αγόρασα από τους πρώτους.

Ν.Μ

Kαλο…Το άλλο με τον Τοτό το ξερεις??

SUPS 👨‍⚖️

ενταξει αφου το αγορασες πρπει να πεις στον εαυτό σου οτι εκανες τη καλυτερη επιλογη…Δεν μ λες στο ερωτηματολογιο της microsoft για το αν θα ηθελες χειριστηριο τυπου dual sense τι απαντησες?γιατι μαλλον στη microsoft σκεφτονται σοβαρα να βγαλουν αντιστοιχο…

Aiwnios

hahahahaha.σωστός!!!
περα απο την πλάκα εύχομαι να το χαρεί!!!

Αλέξανδρος

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα δεν ξέρω (και δεν πιστεύω) να είναι πραγματικά, το ποιο περίεργο λανσάρισμα λόγω των δύσκολων καιρών, αλλά και ότι δεν είναι πραγματική αναβάθμιση επόμενης γενιάς μέχρι στιγμής ούτε το PS5 ούτε το XS (ναι έχουμε ποιο γρήγορες κονσόλες αλλά το 4Κ είναι απλή αναβάθμιση ανάλυσης και όχι γραφικών αυτών καθαυτων) ενδεικτικά ότι μέχρι στιγμής όλα που βγηκαν για PS5 και ΧS βγήκαν και στην προηγούμενη γενιά. Χώρια το γεγονός ότι πολλοί ακόμα δεν τα έχουν παραλάβει.

Βάιος

Το μεγαλύτερο κρασαρισμα όλων των εποχών γράψτε καλύτερα

Alekoum

Play has not limit .. No No No sony !
Play has limit because of stock !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.