PlayStation Now, Cloud-based game streaming σε PlayStation, BRAVIA και φορητές συσκευές

Η Sony ανακοίνωσε μία νέα, σπουδαία υπηρεσία που βασίζεται στην cloud-based game streaming υπηρεσία Gaikai που εξαγόρασε τον Ιούλιο του 2012 έναντι $380 εκατομμυρίων. Η υπηρεσία έχει την ονομασία “PlayStation Now” και θα “στριμάρει” περιεχόμενο και παιχνίδια στα PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita αλλά και σε τηλεοράσεις BRAVIA, smartphones και tablets.

Όσο αφορά στις φορητές συσκευές, υποθέτουμε ότι η Sony θα ανακοινώσει σχετικό app που θα παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία ενώ μέσω Bluetooth θα μπορέσετε να συνδέσετε το χειριστήριο DualShock στην συσκευή σας (παρέχεται ήδη αυτή η δυνατότητα στα Xperia Z, Xperia Z1 κ.α). Τα παιχνίδια που θα “στριμάρει” η υπηρεσία είναι παλαιότερων γενιών, PlayStation, PlayStation 2 και PlayStation 3.

Οι χρήστες θα μπορούν να νοικιάζουν παιχνίδια ή θα μπορούν να καταναλώνουν περιεχόμενο και παιχνίδια πληρώνοντας συνδρομή. Η υπηρεσία, σύμφωνα με την Sony θα είναι διαθέσιμη και για τις περισσότερες τηλεοράσεις BRAVIA του 2014. Θα υποστηρίζεται multiplayer gaming, μηνύματα και Trophies από το PlayStation Network κ.α. Η “closed-beta” της υπηρεσίας θα ξεκινήσει για το PS3 στο τέλους του μήνα, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Ιανουαρίου 2014 7:18

Σχόλια

  • Τελευταια βλεπω μια ανοδο της SONY με καταπληκτικα προιοντα, κατι που με κανει πολυ χαρουμενο γιατι λατρευω τη SONY

  • @Ορεστης
    Θα μπορείς να νοικιάζεις ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά (αυτό που θες να παίξεις) η να πληρώνεις συνδρομή και να τα παίζεις όλα αλλα για αρχή είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο μονο στην Αμερική λόγο των αργών ταχυτήτων (internet) στην Ευρώπη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.