Οι δημιουργοί του PS Jailbreak συστήνουν προσοχή στις… απομιμήσεις

Μέσα σε λίγες μέρες το PS Jailbreak έχει γίνει το νέο μεγάλο θέμα του ίντερνετ και δικαίως. Το μέχρι τώρα αδιαπέραστο PS3 φαίνεται πως υπέκυψε στην εν λόγω USB συσκευή και μπορεί να τρέχει πειρατικά παιχνίδια, προς το παρόν τουλάχιστον. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ήδη κάποιοι πρόλαβαν να το αντιγράψουν και έχουν κυκλοφορήσει συσκευές-κλώνους.

Συνέπεια αυτού είναι οι δημιουργοί του PS Jailbreak να συστήνουν προσοχή στις… φτηνιάρικες απομιμήσεις. Αυτοί λοιπόν που προωθούν την πειρατία, προσπαθούν να αποτρέψουν την ανάλογη «κλοπή» του δικού τους προϊόντος. Μάλιστα. Όπως και να ‘χει, λογικά το PS Jailbreak θα αποτελέσει κι αυτό παρελθόν όταν η Sony βγάλει το επόμενο firmware update του PS3.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Αυγούστου 2010 20:48

Σχόλια

  • Κώστα,διόρθωση! από ότι διάβασα από τους κατασκευαστές του Jailbreak, η αναβάθμιση της κονσόλας δεν θα επιρεάζει τίποτα διότι το flashάκι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά απ'ότι άλλο ξέρουμε! ανοίγει πριν καν ανοίξει το PS3 και bootάρει πριν το PS3! ουσιαστικά,κάνει backup τα παιχνίδια στον σκληρό.οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση!

  • kalo padia kai afto dioti tha mporoume na xonoume perisotera game sto pc mas xoris na xriazete na xalame mia periousia xrimaton gia na ta apoktisoume

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.