PS4: Νέα έκδοση 1ΤΒ στην Αγγλία με το Players Mega Pack Bundle

Το Playstation 4 κάνει δυναμική επιστροφή αυτή τη σαιζόν με μια απίστευτη προσφορά για τους φίλους Gamers. Κυκλοφόρησε ήδη στην Αγγλία το Players Mega Pack Bundle με τρεις Remastered τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα: Uncharted: The Nathan Drake Collection, God of War III και το The Last of Us.

Και οι τρεις τίτλοι (πέντε games) ήταν ψηλά, κατά την κυκλοφορία τους, σε πωλήσεις και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές gaming στο PS3. Επομένως είναι πάρα πολύ λογικό αυτοί οι τίτλοι να επιστρέψουν για το PS4, απευθυνόμενοι είτε σε νέο κοινό που δεν είχε την κονσόλα PS3, είτε σε παλιό κοινό που επιθυμεί να ξαναπαίξει τα παιχνίδια με νέα μηχανή γραφικών, σε Full HD ανάλυση, περισσότερα και ποιοτικότερα textures με σταθερά FPS περί τα 60 στον αριθμό.

Το Bundle αυτό θα είναι διαθέσιμο κατά τα τέλη του μήνα σύμφωνα με τις φήμες, προς αρχές του επομένου για την αγοραστική σαιζόν των Χριστουγέννων, όπως είναι λογικό. Η τιμή είναι στα 419,99 ευρώ (μετά από μετατροπή κατά προσέγγιση), ενώ για την Αγγλία που ήδη κυκλοφορεί στο Gamestop UK η τιμή είναι στις 289,99 λίρες Αγγλίας.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 12:19

Σχόλια

  • Καλησπερα σας! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το συγκεκριμενο πακετο θα βγει 100% στην Ελλαδα (προκειται για μια πολυ καλη προσφορα) και αν ναι, ποτε θα ειναι διαθεσιμο και πως θα μπορεσω να το προμηθευτω; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Δημήτρης Μηλόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.