PUBG: Σημείωσε πωλήσεις 70 εκατομμυρίων τεμαχίων

Από το Μάρτιο του 2017, όπου και ξεκίνησε η κυκλοφορία του, το PUBG αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγα παιχνίδια. H κυκλοφορία της πρώτης final έκδοσης το Δεκέμβριο του ίδιου έτους να σηματοδοτεί την έναρξη πολλών προβλημάτων, κάποια εκ των οποίο δεν υπήρχαν καν στη beta.

Τον ίδιο μήνα ο τίτλος κυκλοφόρησε και στο Xbox One, όμως το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εκνευριστικό, με το όχι τόσο δυνατό hardware του αρχικού Xbox One να φαίνεται ότι δε μπορεί να σηκώσει έναν τόσο unoptimized τίτλο. Η έλευση του Xbox One X έκανε καλύτερα τα πράγματα, με το παιχνίδι τελικά να κυκλοφορεί στα τέλη του 2018 και για το PlayStation 4, ενώ ακολούθησαν οι mobile και lite εκδόσεις.

, PUBG: Σημείωσε πωλήσεις 70 εκατομμυρίων τεμαχίων

Παρά αυτό το γεμάτο σκαμπανεβάσματα ταξίδι, η PUBG Corporation ανακοίνωσε επίσημα πως ο τίτλος έχει φτάσει πωλήσεις 70 εκατομμυρίων τεμαχίων. Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει τις εκδόσεις Xbox One, PlayStation 4 και PC, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν η εταιρεία μετράει και τη δωρεάν διανομή του τίτλου μέσω του Xbox Game Pass.

Ο παραπάνω αριθμός είναι αρκετά εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο τίτλος βρίσκεται μόλις τρία χρόνια στην αγορά. Τα τελευταία επίσημα νούμερα που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία ήταν τον Ιούνιο του 2018, όπου και ανακοίνωσε πωλήσεις 50 εκατομμυρίων τεμαχίων. Ο τίτλος συνεχίζει να είναι ένας εκ των δημοφιλέστερων battle royale τίτλους που κυκλοφορούν.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Ε όχι και δημοφιλέστερος πλέον! Υπάρχουν επιλογές χωρίς dsync και bugs!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.