Ratchet and Clank Rift Apart: Θα κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation 5

PlayStation 5, Ratchet and Clank Rift Apart: Θα κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation 5

Η Insomniac ήθελε να ξεκαθαρίσει πως το επερχόμενο Ratchet and Clank Rift Apart θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5. Με τη Sony να ανακοινώνει πως το Spider-Man Miles Morales αλλά και το επερχόμενο Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσουν και στο PlayStation 4, το εύλογο ερώτημα πολλών ήταν τι θα γίνει με τις υπόλοιπες αποκλειστικότητες.

Ήδη οι φήμες για το Daemon Souls οργιάζουν χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ και το Ratchet and Clank Rift Apart είναι από τους first party τίτλους που κάποιοι πίστευαν ότι θα δουν και στο PlayStation 4. Τελικά, η Insomniac Games απάντησε σε σχετικό ερώτημα στο Twitter και ξεκαθάρισε πως το επερχόμενο παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, που σημαίνει ότι δε θα το δούμε και στην τρέχουσα γενιά.

Βέβαια, αυτό είναι απολύτως λογικό. Ο τίτλος έχει σχεδιαστεί στα μέτρα του ταχύτατου SSD του PlayStation 5 για τη γρήγορη αλλαγή μεταξύ των levels, οπότε δε θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά στον παλαιότερο και πιο αργό δίσκο του PlayStation 4. Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Ratchet and Clank Rift Apart, όμως αναμένουμε σύντομα κάποια σχετική ενημέρωση από τη Sony.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.