Smash Bros Ultimate: Παίκτης δημιούργησε όλους τους χαρακτήρες στο Animal Crossing

Smash Bros Ultimate, Smash Bros Ultimate: Παίκτης δημιούργησε όλους τους χαρακτήρες στο Animal Crossing

To Animal Crossing: New Horizons κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και κέρδισε αμέσως το κοινό για πάρα πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν οι δυνατότητες που προσφέρει στον τομέα δημιουργίας χαρακτήρων, αντικειμένων, και τα λοιπά. Το customization στο παιχνίδι είναι τόσο ανεπτυγμένο που επέτρεψε σε έναν παίκτη να φτιάξει όλους τους χαρακτήρες του Smash Bros Ultimate (SBU), το οποίο ανακηρύχθηκε Fighting Game της χρονιάς, στα The Game Awards 2019.

Όταν το Smash Bros Ultimate συνάντησε το Animal Crossing: New Horizons

Δημιουργός των χαρακτήρων του SBU είναι ο redditor DJ-Dez, ο οποίος αναφέρει ότι χρειάστηκαν πάνω από 400 ώρες για να ολοκληρώσει το πραγματικά εντυπωσιακό έργο του.

Κάθε χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τον πραγματικό ήρωα του Smash Bros Ultimate. Ο DJ-Dez χρησιμοποίησε κάθε μέσο που προσφέρει το Animal Crossing: New Horizons και κατάφερε να αντιγράψει σχεδόν πιστά τους χαρακτήρες. Όποιος γνωρίζει τους ήρωες του SBU θα τους αναγνωρίσει άμεσα με την πρώτη ματιά.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι ο King K. Rool, ο οποίος φοράει καπέλο με προσαρμοσμένο σχέδιο και γέρνει προς τα κάτω για να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι ο βασιλιάς κροκόδειλος του Smash Bros Ultimate.

Αντίστοιχα, οι Samus και Dark Samus φοράνε προσαρμοσμένα κράνη και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας. Από την άλλη, οι Ice Climbers χρησιμοποιούν πιτζάμες και bonnets για να μοιάζουν όσο γίνεται με τους ήρωες του SBU.

Όσοι θέλουν να θαυμάσουν έναν προς έναν τους χαρακτήρες και να παρατηρήσουν κάθε λεπτομέρεια μπορούν να επισκεφθούν αυτόν τον σύνδεσμο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games videogames

World of Warcraft, Overwatch και άλλα παιχνίδια της Blizzard θα διακόψουν τη λειτουργία τους στην Κίνα τον Ιανουάριο

Από τις 23 Ιανουαρίου 2023, τα περισσότερα παιχνίδια της Blizzard θα σταματήσουν να λειτουργούν στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.