Sony NGP, Δεν αγγίζει σε επιδόσεις το PlayStation3

Όσοι έβλεπαν στο σασί του Sony NGP την παιχνιδομηχανή των ονείρων τους ίσως αναθεωρήσουν τις απόψεις τους μετά τις ανακοινώσεις του υπεύθυνου της Sony Computer Entertainment America o οποίος ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το μικρό θαύμα της Sony. O David Coombes ανέφερε ότι το NGP θα είναι κατά πολύ ισχυρότερο σε σχέση με το PlayStation Portable, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα φτάνει σε απόδοση το PS3.

Συγκεκριμένα σχολίασε το γεγονός ότι αν το NGP «έτρεχε» με ταχύτητα 2 GHz, ισχύ που θα το έκανε πιο γρήγορο από το PS3, τότε η μπαταρία του θα άντεχε το πολύ έως 5 λεπτά!

Πάντως η Sony στηρίζει κατά πολύ την ανάκαμψη της στο NGP γι’ αυτό και έχει εξοπλίσει την φορητή παιχνιδομηχανή με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην mobile αγορά, όπως οθόνη OLED 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM-A9 και πρωτοποριακό multi-touch pad που καταλαμβάνει όλο το πίσω μέρος.

Μην ξεχνάμε ότι ο επεξεργαστής του NGP έχει να προβάλει γραφικά σε οθόνη 5 ιντσών συνεπώς η επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται σε σχέση με το PS3 είναι σαφώς μικρότερη. Αν κάποιοι περίμεναν (περιμέναμε!) ότι το Sony NGP είναι η πρώτη “desktop” replacement φορητή κονσόλα, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουν μερικά χρόνια ακόμα σύμφωνα με τη Sony.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Μαρτίου 2011 15:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.