Smartphones και Tablet, Η κίνηση την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με το Expansys

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις smartphones, tablet και αξεσουάρ και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίζεις τις πιο δημοφιλείς πωλήσεις και προ-παραγγελίες συσκευών. Το Techblog συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys (από το 2009) και έχει πρόσβαση σε εταιρικά στοιχεία κάποια από τα οποία μπορεί να δημοσιοποιήσει.

EXPANSYS EUROPE PRODUCTS OF THE WEEK 28.2 – 4.3.2011

Top 5 πωλήσεις smartphones και tablet
1. HTC Desire HD
2. Huawei S7
3. Google Nexus S
4. HTC Wildfire
5. Apple iPhone 4

Top 5 προ-παραγγελίες
1. RIM Blackberry Playbook
2. LG Optimus 2X
3. Motorola Xoom
4. Samsung Galaxy S II
5. ASUS EEE Slate EP 121

www.expansys.com.gr

Επεξεργάστηκε την 4 Μαρτίου 2011 17:04

Σχόλια

  • Manos, το έχει πανάκριβο το iPhone 4 το Expansys γιαυτό είναι τόσο κάτω :)

  • cVlachakis μια ερωτηση σε παρακαλω !!Επειδη συνεργάζεσαι με το expansys ,θα ηθελα μια πληροφορια διοτι το ειδα και επαθα πλακα !!Το Galaxy s2 λεγατε περιπου οτι θα ερθει Απριλιο,διοτι εθεσα ερωτηση αλλα μαλλον ηταν σε παλιο σχολιο και βλεπω τωρα οτι το Expansys θα το εχει Ιουνιο !!Δεν ειναι δυνατον να συμβαινει τετοιο πραγμα !!Ειναι αληθεια cVlachakis ξερεις κατι απο την συνεργασια σου??Απαντησε μου σε παρακαλω ??

    • Για το Expansys? Ότι αναφέρει εκεί.
      Σχετικά με κυκλοφορία στη χώρα μας επίσημα, δεν έχω κάποιο νεότερο αλλά λογικά μέσα στον Μάρτιο-Απρίλιο θα έρθει, αν αργήσει κακό του κεφαλιού του!

  • Παιδιά, μην με ρωτάτε για το Expansys. Κινητά μου στέλνει δεν ξέρω κάτι άλλο για να σας απαντήσω!

  • Τα κινητά που στέλνει το expansys δεν είναι από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και δεν έχουν πάντα ελληνικό μενού. Γράφουν όμως στην ιστοσελίδα τους τι μενού έχει το κάθε κινητό. Συνήθως έχουν πάνω την αγγλική version. Η εγγύησή τους όμως ισχύει κανονικά όσων αφορά το hardware σε όλη την Ευρώπη. Έχω αγοράσει από εκεί και ξέρω. Είναι σχετικά ακριβό e-shop αλλά είναι άψογο στην εξυπηρέτηση και μια φορά που αποφάσισα να στείλω πίσω ένα προϊόν που δεν μου άρεσε το πήραν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς να μου κόψουν ούτε 1 ευρώ παρόλο που είχα σκίσει τα σακουλάκια της συσκευασίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  • το arc βλεπω δεν ειναι στις λιστες με τις προπαραγγελιες αν και σε καλη τιμη...μαλλον δεν εχει εντυπωσιασει....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.