Sony PSPgo, Σταματάει η παραγωγή του;

Ο διαφαινόμενος εδώ και καιρό θάνατος του Sony PSPgo φαίνεται πως είναι γεγονός, αν ευσταθούν οι αναφορές που μας έρχονται από Ιαπωνία. Σύμφωνα με ότι γράφει στο blog του ένας υπαλλήλος καταστήματος της Sony στην Ιαπωνία, η εταιρία τους έχει ενημερώσει ότι η παραγωγή του PSPgo σταματάει.

Εντωμεταξύ, το φορητό πλέον δεν είναι διαθέσιμο για αγορά από το Sony Store. Όλα δείχνουν ότι το PSPgo σύντομα θα αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Ας ελπίσουμε ότι η Sony έμαθε από τα λάθη που έκανε (και) με το συγκεκριμένο σύστημα.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2011 13:50

Σχόλια

  • auta kala einai na ta lete sthn ora tous kai otan vgainoun oxi metaxriston profhtes... ola ta site kai ta periodika kanoun mouga otan vgei ena mhxanhma me apotyxia.... tyxaio??? den nomizo.... opote den pisteuo tipota pia apo krhtikes kai gnomes.....

    The Gent

  • Παιδια εγω που τοεχω κανα χρονο τωρα ειναι πολυ καλο δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και επιδη ειχα και την παλια εκδοση του σονυ πσπ την πρωτη πρωτη που βγηκε, βρισκω τεραστι διαφορα με το πσπ γκου να εχει καλυτερα φραφικα καλυτερη αποδοση αρκετα οικονομικο για τισ παροχεσ του και φυσικα πολυ κομψο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.