Τέλος εποχής: Κλείνουν οι servers των Halo στο Xbox 360

Xbox 360, Τέλος εποχής: Κλείνουν οι servers των Halo στο Xbox 360

Η 343 Industries ανακοίνωσε πως όλοι οι servers των παιχνιδιών Halo στο Xbox 360 θα κλείσουν στα τέλη του 2021. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο σε αγαπημένα παιχνίδια της σειράς, όπως το Halo: Reach και το Halo 3, τουλάχιστον στο online multiplayer κομμάτι τους.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Halo Waypoint, με το studio ανάπτυξης να μας υπενθυμίζει ότι επικεντρώνεται στο να προσφέρει την ίδια εμπειρία που αγάπησαν οι παίκτες μέσω του Halo: The Master Chief Collection. Επίσης, η ομάδα μας γνωστοποιεί πως κάθε κύκλος συντήρησης και υποστήριξης των legacy servers στο Xbox 360 κρατάει πίσω την ανάπτυξη του μέλλοντος του Halo.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν κανονικά τα παιχνίδια της σειράς στο Xbox 360, τόσο στο campaign όσο και στο LAN co-op, όμως δε θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα online κομμάτια των παιχνιδιών . Τα παιχνίδια που επηρεάζονται είναι:

  • Halo: Reach 
  • Halo 4 
  • Halo 3 
  • Halo 3: ODST 
  • Halo: Combat Evolved Anniversary 
  • Spartan Assault 
  • Halo Wars 
  • Οπότε, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην εποχή του Xbox 360 το Δεκέμβριο του 2021, όμως σίγουρα οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στη συλλογή MCC στα Xbox One, Xbox Series X και PC. Λέμε αντίο λοιπόν στους legacy servers και περιμένουμε να δούμε το μέλλον της σειράς.

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    View all comments

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Software Android Microsoft Windows 11

    Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

    Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

    Business AI Microsoft

    Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

     Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

    Games Microsoft Xbox

    Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

    H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

    Software featured Microsoft

    Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

    Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.