The Last Of Us Part 2: Δείτε το νέο trailer από το game που κυκλοφορεί 19 Ιουνίου

Μετά από τις διαρροές για την υπόθεση του The Last Of Us Part 2 και αφού η Sony βρήκε τους υπεύθυνους γι’ αυτές, τονίζοντας πως δεν προήλθαν από αυτή ή από τη Naughty Dog κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη μεγαλύτερη σε μέγεθος GB αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Έπειτα από την καθυστέρηση, που είχε, το νέο video game θα είναι διαθέσιμο στις 19 Ιουνίου, ενώ ήδη υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας στο PlayStation Store. Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, υπάρχει στο διαδίκτυο το νέο trailer του δεύτερου παιχνιδιού του TLOU.

Αυτό μας βάζει μέσα στην ιστορία του game και μας δείχνει την Ellie να έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ουλές και κοψίματα στην πλάτη. Βέβαια, τώρα έχει μετατραπεί σε μία σκληρή μαχήτρια, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με σκληρές εικόνες, όπως ένα πτώμα καρφωμένο με βέλη και κρεμασμένους ανθρώπους σ’ ένα εμπορικό κέντρο.

, The Last Of Us Part 2: Δείτε το νέο trailer από το game που κυκλοφορεί 19 Ιουνίου

Έχει την προστασία του Joel κάποιες φορές, ενώ κάποιες άλλες επιλέγει να πορευτεί μόνη της, γνωρίζοντας κι άλλα άτομα, καθώς βλέπουμε περαιτέρω χαρακτήρες από τους δύο πρωταγωνιστές στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Πρέπει να το τελειώσω αυτό», ακούγεται να λέει η Ellie σε κάποια φάση, δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει πάνω της την όλη υπόθεση και να πολεμήσει ενάντια στους ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί από ιό και έχουν μεταλλαχτεί σε εχθρικά πλάσματα, κοινώς ζόμπι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η Naughty Dog έχει πει πως ό,τι κι αν λέγεται, γράφεται ή ακούγεται, η τελική εμπειρία αξίζει την αναμονή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Πω πω τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε ελα ρε παιχνιδαραααααααα και τρελανε τους ολους!!!!!Απο τα κορυφαια παιχνιδια αυτης της γενιας hands down!!!

Ιωάννης jb

Μιλαμε για γραφικα απιστευτα! σε μια φαση οτι ειναι κανονικοί ανθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.