The Last Of Us Part 2: Διέρρευσαν spoiler με την υπόθεση του νέου video game

, The Last Of Us Part 2: Διέρρευσαν spoiler με την υπόθεση του νέου video game

Μέσα στις ανακοινώσεις, που αφορούσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου video game The Last Of Us Part 2, υπήρξαν και κάποια σπόιλερ. Αυτά αφορούσαν στην υπόθεση και το σενάριο του δεύτερου παιχνιδιού του TLOU, ώστε να προκληθεί αναστάτωση στα φόρουμ από τους gamers, που αναμένουν με αγωνία να βγει στην κυκλοφορία.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτονται για τα εν λόγω spoiler, παρά μόνο οι φήμες ότι διέρρευσαν από εργαζόμενο της Naughty Dog, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με τη μεταχείριση που έχει από την εταιρεία προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, η κίνησή του σήκωσε έντονη συζήτηση γύρω από το θέμα, με κάποιες πλευρές να υποστηρίζουν ότι το άξιζε αυτό η Naughty Dog επειδή ασκεί μεγάλη πίεση στους εργαζομένους της για να ολοκληρώσουν τα μεγάλα σε χωρητικότητα video games, όπως αποτελεί το The Last Of Us Part 2, που θα γίνει η μεγαλύτερη σε μέγεθος GB αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, καθώς αρκετοί λένε ότι έτσι δημιουργείται πλήγμα, όχι μόνο στα αφεντικά της εταιρείας, αλλά και στους υπόλοιπους εργαζομένους της, με δεδομένο ότι έχει εκτεθεί η σκληρή δουλειά τους μέσω των προαναφερθέντων spoiler.

Επίσης, αφού διέρρευσαν τα spoiler, ακούγεται η άποψη ότι πλέον πολλοί δε θέλουν να παίξει το video game, κάτι που θα φανεί στην πράξη. Πάντως, η Naughty Dog έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, όπου παρότρυνο τον κόσμο να αποφεύγει τα spoiler.

«Γνωρίζουμε ότι οι τελευταίες ημέρες είναι απίστευτα δύσκολες για σας. Νιώθουμε το ίδιο. Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε τη δημοσίευση του πλάνου εξέλιξης προ κυκλοφορίας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε τα spoiler και μην το κάνετε γι’ άλλους.

Το Last Of Us Part 2 θα είναι σύντομα στα χέρια σας. Δεν έχει σημασία τι βλέπετε και τι ακούτε, η τελική εμπειρία θα αξίζει», ανέφερε στην ανάρτησή της η εταιρεία, που έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού.

Όσο για τον άνθρωπο, που είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το νόμο, όταν βρεθεί. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το The Last Of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου από τη Sony Interactive Entertainment αποκλειστικά και μόνο για το PS4.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Ελα ρε παιχνιδαραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σαρωσει τα παντα οπως και το πρωτο…Το video gamemplay ριχνει σαγωνια!!Το ποιο εντυπωσικο παιχνιδι που εχω δει σε αυτη τη γενια μαζι με GOD OF WAR!!!!

neek

Aπό κει που το περίμενα πως και πως, μετά τα leaks δεν θα το αγοράσω καν…..πολύ κακό plot.Όσοι θέλετε να το πάρετε ΜΗΝ δείτε τα leaks, αποκαλύπτετε όλη η πλοκή του παιχνιδιού.

Constantine

Δεν μπορω να φανταστω τι πιεση τρωνε οι εργαζομενοι σε τοσο μεγαλες παραγωγες..το ιδιο ειχε ακουστει και κατα την διαρκεια του Red Dead Redemption 2….βγηκε παιχνιδαρα απο οτι λεγεται, αλλα πολυ σκληρο το περιβαλλον εργασιας για τους προγραμματιστες

νωντας

Συμφωνω απολυτα με οσα ειπες!!

George

Έχουν βρει τους υπεύθυνους για τα σποιλερ
Δεν έχουν καμία σχέση με την Sony και την ND
Το είπε επίσημα η Sony ότι δεν είναι κάποιος εργαζόμενος
Αλλα δεν έδωσαν παραπάνω λεπτομέρειες ακομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games video games videogames

Τα video games βελτιώνουν τη μνήμη και τον έλεγχο των παρορμήσεων των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μελέτη για τις επιπτώσεις που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στα παιδιά και τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Από ότι φαίνεται, τα ωφελεί.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.

Games featured games video games

Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Παρά τις δηλώσεις του προγραμματιστή, η ανάπτυξη του Among Us είναι ιδιαίτερα αργή. Η Innersloth αποκάλυψε γιατί απαιτεί τόσο χρόνο η ανάπτυξη του.

Games video games videogames

Hitman 3: Δωρεάν συγχρονισμός της πρόοδου από το Steam στο Epic Games Store

Η δημιουργός του Hitman 3 ανακοίνωσε ότι αναζητά τρόπο ώστε οι PC gamers που έχουν παλιούς τίτλους να συγχρονίσουν δωρεάν την πρόοδο τους.