Games

To Crash Bandicoot 4: It’s About Time δε θα έχει microtransactions

Με την ανακοίνωση της επιστροφής του Crash Bandicoot σε νέες περιπέτειες, τελειώνει η αναμονή των φίλων της σειράς για τη συνέχεια της, καθώς ο τελευταίος αριθμημένος τίτλος κυκλοφόρησε το 1998. Όμως, κάποιοι παρατήρησαν κάτι περίεργο στην ανάρτηση του παιχνιδιού στο Microsoft Store.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος εμφανίστηκε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα των πλατφορμών που θα κυκλοφορήσει, με το Microsoft Store να επισημαίνει πως υπάρχουν in-app purchases, δηλαδή αγορές εντός της εφαρμογής. Αυτό προκάλεσε ανησυχία και δυσαρέσκεια στους φίλους της σειράς, κάτι που έσπευσε να ξεκαθαρίσει το developing studio του τίτλου.

Με ανάρτηση στο Twitter, το studio Toys For Bob γνωστοποίησε πως δε θα υπάρχουν microtransactions στο Crash Bandicoot 4, κάτι που σημαίνει πως η ανάρτηση στο Microsoft Store απλά είναι λανθασμένη. Επίσης, σαν bonus για την αναστάτωση που προκλήθηκε, τα Totally Tubular skins θα περιλαμβάνονται σε όλες τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για Xbox One και PlayStation 4. Επίσης, στην ανάρτηση του PlayStation Store σημειώνεται πως το Crash Bandicoot 4 θα υποστηρίζει offline multiplayer για 2 έως τέσσερα άτομα, κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2020 14:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.