Το EA Play έρχεται δωρεάν στο Xbox Game Pass Ultimate στις 10 Νοεμβρίου

, Το EA Play έρχεται δωρεάν στο Xbox Game Pass Ultimate στις 10 Νοεμβρίου

Αν και έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως η υπηρεσία EA Play θα γίνει μέρος του Xbox Game Pass, δε γνωρίζαμε ακριβώς πότε θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες. Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη δωρεάν στους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate στις 10 Νοεμβρίου.

Η παραπάνω ημερομηνία αφορά μόνο τους συνδρομητές σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το EA Play θα συμπεριληφθεί και στους συνδρομητές στο PC το Δεκέμβριο. H Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει πως ήδη έχει πάνω από 15 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Επιπλέον, σε όσες χώρες είναι διαθέσιμο το xCloud, οι συνδρομητές θα μπορέσουν να παίζουν τα παιχνίδια του EA Play και στο Android smartphone ή tablet τους.

Στο ίδιο δελτίο τύπου η Microsoft ανακοίνωσε πως οι ιστορικές σειρές της Bethesda θα μπουν στο Xbox Game Pass. Η αρχή θα γίνει με το Doom Eternal να έρχεται στο Game Pass 1 Οκτωβρίου, ενώ περιμένουμε και το επερχόμενο παιχνίδι του studio, Starfield, όταν κυκλοφορήσει. Να υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate κοστίζει 12,99 ευρώ ανά μήνα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Κακα τα ψεμματα 13 ευρω το μηνα ειναι πολλα για τον μεσο Ελληνα.Βαλε και 510 την κονσολα,βαλε και 220 τον σκληρο καθως το ξμποξ θα εχει διαθεσιμο ΜΟΝΟ 802 GIGABYTES,βαλε και κανα παιχνιδι που θα αγορασεις γιατι στο game pass 5-6 καλα θα εχει οποτε θα ξοδεψεις και για εξτρα!!!Φτασαμε 730+156=886 τον πρωτο χρονο χωρις να αγορασεις παιχνιδι η 2ο χειριστηριο!!!!!!!!!!!!!Δεν συμφερει καθολου..Ολοι ps5 500+50=550ευρω και εχεις με το καλημερα 19 κορυφαια παιχνιδια οχι πολλα και αδιαφορα με ελαχιστες εξαιρεσεις!!Παιρνεις και spiderman,horizon,demon souls,ratchet,god of war!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ καθως μπορεις να πουλησεις!!!Το game pass δεν πουλιεται σορυυυυυ!!!

Nickolas

13 ευρώ δεν είναι πολλά για το μέσο Έλληνα, τη στιγμή που πληρώνει Netflix με μέσο όρο τα 10 ευρώ ανάλογα το πρόγραμμα που έχει. Τα GB που μένουν είναι θέμα εφόσον κάποιος θέλει να έχει πάνω από δέκα παιχνίδια ταυτόχρονα στο σκληρό, αλλά αυτό θα συμβεί και στο PS5 που θα έχει ακόμη πιο λίγα. Επίσης ένα θέμα με τον ssd του PS5 είναι ότι από τη στιγμή που θα βγάλεις τον παλιό τελείωσε δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα με τον καινούριο εκτός και αν τον βάλεις σε καμια θήκη και τον συνδέεις μέσω usb, σε αυτήν την περίπτωση όμως δε θα μπορείς να εκμεταλευτεις τις δυνατότητες της κονσόλας πάρα μόνο να τον έχεις σα μέσο αποθήκευσης, αντίθετα με το στικακι του xbox το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως και ο εσωτερικός ssd. Τώρα για τα κορυφαία παιχνίδια που ανέφερες οι περισσότεροι τα έχουν ήδη, εγώ για παράδειγμα έχω πάνω από τα μισα και τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα, δε νομίζω ότι τα παίρνουν σοβαρά υπόψη πολλοί, περισσότερο κόσμο ενδιαφέρει αν θα παίζουν σωστά τα ps4 παιχνίδια που έχει ήδη στην κατοχή του με γρήγορους χρόνους φόρτισης και κάνα HDR όπως στην περίπτωση του Xbox. Τέλος φθηνότερα δε βγαίνει… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.