Xbox Game Pass: Ξεπερνάει τους 15 εκ. συνδρομητές

, Xbox Game Pass: Ξεπερνάει τους 15 εκ. συνδρομητές

Η Microsoft συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες τη συνδρομητική της υπηρεσία Xbox Game Pass, ενώ οι συνεχείς προσθήκες παιχνιδιών στην υπηρεσία ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την αξία της.

Μέσα σε μόλις 5 μήνες, η υπηρεσία είδε αύξηση στους συνδρομητές της της τάξεως του 50%, ανεβαίνοντας από τους 10 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές τον Απρίλιο στους 15 εκατομμύρια τώρα. Βέβαια, σε αυτή την αύξηση βοήθησε το λανσάρισμα της υπηρεσίας xCloud σε Android συσκευές, η προσθήκη του EA Play εντελώς δωρεάν στο Xbox Game Pass Ultimate αλλά και η πρόσφατη αγορά της ZeniMax Media.

Να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή η Microsoft έχει δύο συνδρομητικά πακέτα στην υπηρεσία, το Xbox Game Pass και Xbox Game Pass για PC με 9,99 ευρώ ανά μήνα, αλλά και το Xbox Game Pass Ultimate με 12,99 ευρώ ανά μήνα, το οποίο συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία Xbox Live Gold, EA Play και το xCloud, το οποίο προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Οποιος θελει xcloud Ελλαδα δεν εχει αλλα πρεπει να χωνει 13αρια..Μαλιστα!!Την Ελλαδιτσα μας την εχουν ψιλοχεσ#@$νη!!NO DEAL PHIL!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.