Το Ghost of Tsushima είναι το original IP του PS4 με τις γρηγορότερες πωλήσεις

, Το Ghost of Tsushima είναι το original IP του PS4 με τις γρηγορότερες πωλήσεις

Μετά την επιτυχία των πωλήσεων του The Last of Us Part II η Sony προσθέτει άλλη μία επιτυχία – ρεκόρ πριν το τέλος της γενιάς, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο το PlayStation 4 αλλά και προσφέροντας ένα τελευταίο και όμορφο “αντίο” στους κατόχους της κονσόλας.

Η Sony ανακοίνωσε πως το Ghost of Tsushima είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις first-party νέο IP για το PlayStation 4, φτάνοντας πωλήσεις 2.4 εκατομμυρίων τεμαχίων μέσα στις τρεις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Αυτά τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι ακόμα μεγαλύτερα, καθώς σε πολλές περιοχές της Ιαπωνίας έχει εξαντληθεί το απόθεμα, με τη Sony να προτείνει τη ψηφιακή μορφή του τίτλου στους ενδιαφερόμενους.

Το δημιούργημα της Sucker Punch έχει εκθειαστεί τόσο από κριτικούς όσο και από το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας πολλές ώρες διασκέδασης, όμορφα τοπία και εθιστικό gameplay, μαζί με ιστορία που τραβάει το ενδιαφέρον του παίκτη. Εσείς έχετε παίξει το Ghost of Tsushima;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.