To Xbox τρολάρει το PlayStation 5 μέσω Twitter

, To Xbox τρολάρει το PlayStation 5 μέσω Twitter

Πριν λίγες ώρες η Sony ανέβασε ένα βίντεο έκπληξη, όπου έκανε teardown το PlayStation 5, αποκαλύπτοντας τα πάντα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αν και η κονσόλα φαίνεται να έχει τρομερό σύστημα ψύξης, δύο πράγματα έμειναν: το μέγεθος της και το πόσο περίπλοκο (ή τουλάχιστον έτσι το έδειξαν) να αλλάξει η βάση στήριξης.

Ο λογαριασμός Xbox του Ηνωμένου Βασιλείου στο Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει troll για αυτό, ανεβάζοντας ένα νέο Tweet όπου εξηγεί “πως να αλλάξεις τη θέση του Xbox Series X από κάθετη σε οριζόντια”. Προφανώς οι φωτογραφίες είχαν απλά ένα Xbox Series X σε κάθετη και οριζόντια θέση, αφού η κονσόλα έχει μία στρόγγυλη βάση για κάθετη τοποθέτηση και “βάσεις” για οριζόντια.

Βέβαια, δεν ήταν το μοναδικό troll. Ο λογαριασμός @_XboxNews ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο συγκρίνει το πως μπορείς να προσθέσεις μνήμη στο PlayStation 5 και πως στο Xbox Series X. Αυτό γιατί στο PS5 πρέπει όντως να βγάλεις το faceplate, να ξεβιδώσεις το προστατευτικό του δίσκου και να βάλεις τον M.2, ενώ στα νέα Xbox υπάρχει ξεχωριστεί θέση εισόδου στο πίσω μέρος των συστημάτων.

Μη ξεχνάμε βέβαια ότι δεν είναι το πρώτο troll που βλέπουμε από τις ομάδες του Xbox στο Twitter. Ο λογαριασμός @Xboxuk είχε ανεβάσει πριν μερικές ημέρες ένα ακόμα Tweet, στο οποίο εξηγούσε “πως να αναβαθμίσεις τα παιχνίδια σου μέσω του Smart Delivery“, με την απάντηση να είναι “απλά αγόρασε το παιχνίδι”. Βέβαια, για όσους θυμούνται, η Sony είχε ξεκινήσει αυτόν τον πόλεμο στην E3 του 2013, όπου έκανε ένα μικρό βίντεο για το “πως μπορείς να μοιραστείς τα παιχνίδια στου στο PS4”, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ωχ… Παίρνω ποπ κορν και ετοιμάζαι για σχόλια…

Nickolas

Καλά έχουν και αυτά τα τρολαρισματα την πλάκα τους και η αλήθεια είναι η Microsoft τη φύλαγε στη Sony χρόνια τώρα, αλλά δε νομίζω να τα παίρνει και κανένας στα σοβαρά εκτός από τους πολύ πυρωμένους.
Για μένα πάντως το μόνο ας το πούμε μειονέκτημα είναι η αλλαγή του ssd στο PS5, αλλά αφού γίνεται επέκταση δεν είναι και τόσο τραγικό.

Last edited 3 years πριν by Nickolas
George

Τουλάχιστον στο ps5 θα μπορείς να διαλέξεις περισσότερες μάρκες και δεν θα βασίζεσαι σε μια

Kostas

Μπορείς να αγοράσεις οποία μάρκα θες αλλά μπορεί να σου κάτσει και μια ssd της πλάκας ενώ με το xbox έχεις τις ίδιες επιδόσεις με την ενσωματωμένη ssd οπότε μην μιλάς

George

Θα είναι ps5 certified δεν θα κάτσει της πλάκας…

George K

Αν εσύ πας και αγοράζεις ssd των 10 ευρώ δεν σου φταίει η Sony γιαυτό.
Είναι πολύ λογικό να σου βγει της πλάκας.

Spirowski

Ήρεμα με τους ssd η Sony έχει custom ,το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε πανω. Προσφέρει σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από έναν απλό ssd της αγοράς.

George

Έχει θύρα επέκτασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.