Tomb Raider Reloaded: Η διάσημη αρχαιολόγος επιστρέφει το 2021

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο παιχνίδι της Lara Croft και τώρα η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της διάσημης αρχαιολόγου με τον νέο τίτλο Tomb Raider Reloaded.

Επιστρέφει η Lara Croft, αλλά όχι στις πλατφόρμες που περιμέναμε

Η Square Enix δημοσίευσε στο Twitter το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού, ανακοινώνοντας με χαρά ότι θα είναι ένα free-to-play mobile game το οποίο αναπτύσσουν η Emerald City Games σε συνεργασία με την mobile team της Square Enix London.

Στη δημοσίευση της η δημιουργός του Tomb Raider Reloaded δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το gameplay ή τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Ωστόσο, το βίντεο δείχνει μία περιπέτεια η οποία υιοθετεί πολλά από τα κλασικά στοιχεία των Lara Croft παιχνιδιών, με την αρχαιολόγο να μάχεται ισχυρούς φύλακες της φύσης έχοντας ως στόχο να ξεδιαλύνει αρχαία μυστήρια.

Όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης, η εταιρεία ανέφερε μόνο ότι το mobile game θα κυκλοφορήσει το 2021, ενδεχομένως σε iOS και Android. Ωστόσο, στις 25 Οκτωβρίου του 2021 το franchise του Tomb Raider γίνεται 25 χρονών. Οπότε, είτε το επίσημο launch θα γίνει εκείνη την ημέρα, είτε η Square Enix ετοιμάζει και άλλον τίτλο για PC ή και κονσόλες, τον οποίο θα ανακοινώσει εν καιρό.

Tomb Raider Reloaded, Tomb Raider Reloaded: Η διάσημη αρχαιολόγος επιστρέφει το 2021

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games video games videogames

Τα video games βελτιώνουν τη μνήμη και τον έλεγχο των παρορμήσεων των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μελέτη για τις επιπτώσεις που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στα παιδιά και τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Από ότι φαίνεται, τα ωφελεί.

Games featured Tomb Raider

Square Enix: Πουλά το Tomb Raider, το Deus Ex και τα δυτικά της στούντιο

Η Square Enix πουλάει τα τρία δυτικά της στούντιο, μαζί με 50 τίτλους, για μόλις 300 εκατ. δολάρια.

Games Tomb Raider

Δωρεάν τα τρία τελευταία Tomb Raider videogames από την Epic Games

Πρόκειται για τα Tomb Raider Game of the Year Edition, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration και Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.