Gaming Διαγωνισμός, Κερδίστε το Halo Combat Evolved Anniversary

Μόλις τώρα χτύπησε το κουδούνι και ένας courrier μου έφερε πακέτο από τη Microsoft Hellas τους gaming τίτλους Halo Combat Evolved Anniversary και Forza Motorsport 4 για το Xbox 360. Το Forza θα το βγάλει σε διαγωνισμό το Game20.gr την επόμενη εβδομάδα, εμείς εδώ θα κληρώσουμε το φουλ remake με online multiplayer του πρώτου Halo. Μάθετε πως.

update: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 22:17. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ενημερωθεί ο νικητής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας game στο Xbox 360.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email και θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής του δώρου.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Παρακαλώ πάρτε μέρος μόνο όσοι έχετε Xbox 360.

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 18:12

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.