Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα Sony PS Vita 3G προσφορά της Vodafone

Σας το είχαμε υποσχεθεί! Το Techblog σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Sony PS Vita 3G προσφορά της Vodafone. Η νέα φορητή κονσόλα της Sony διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών OLED, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπόλικα διαθέσιμα games και καλούδια στην PSN Network. Καλή επιτυχία σε όλους.

update: Κυριακή 11 Μαρτίου 19:35. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Το Sony PS Vita 3G που κληρώνουμε είναι σκέτη η συσκευή και θα σας την στείλει το Techblog στο σπίτι σας. Δεν είναι δεσμευμένο-συνδιασμένο με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα (1) Sony PS Vita 3G θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας video game.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεσά στην εβδομάδα 12-18 Μαρτίου.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Το Sony PlayStation Vita με 3G θα το βρείτε στα καταστήματα Vodafone (πανευρωπαϊκή συνεργασία Sony με Vodafone) στην τιμή 299,90 ευρώ (σκέτη η συσκευή χωρίς δεσμεύσεις).

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:36

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.