Games

Xbox Console Streaming: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για Android συσκευές

Η Microsoft επιτρέπει στους Xbox One testers να χρησιμοποιήσουν την επερχόμενη Console Streaming λειτουργία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στους κατόχους Xbox One να παίζουν στο κινητό τους παιχνίδια που έχουν εγκατεστημένα στην κονσόλα.

Η Xbox Console Streaming

Αρκετοί μπερδεύουν την Console Streaming με το Project xCloud. Ωστόσο πρόκειται για δύο διαφορετικές λειτουργίες. Σε αντίθεση με αυτήν τη λειτουργία, η Project xCloud επιτρέπει στους κατόχους Xbox να παίζουν παιχνίδια απευθείας από το cloud. Η υπηρεσία αυτή θυμίζει αρκετά τη Google Stadia και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους χρήστες της κονσόλας της Microsoft.

Η πρώτη public preview φάση του Project xCloud έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και για περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών, το Gears 5, το Halo 5: Guardians, το Killer Instinct, και το Sea of Thieves.

Απαιτήσεις και διαθεσιμότητα

Προς το παρόν, η Console Streaming είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα μέλη του προγράμματος Xbox Insider σε ΗΠΑ και Αγγλία, και μόνο για Android συσκευές που τρέχουν Android 6.0 ή νεότερο.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους έναν Bluetooth Xbox One Wireless controller και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Xbox Game Streaming από το Play Store.

Η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει την κλίμακα των δοκιμών στο μέλλον, τόσο σε περισσότερες χώρες όσο και σε περισσότερες συσκευές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.