Xbox Games Showcase: Στις 23 Ιουλίου το livestream με τις αποκλειστικότητες του Xbox

, Xbox Games Showcase: Στις 23 Ιουλίου το livestream με τις αποκλειστικότητες του Xbox

Μετά την απογοήτευση που υπήρξε από το πρώτο livestream της Microsoft σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια του Xbox Series X, όπου είδαμε ελάχιστο έως καθόλου gameplay, η ομάδα του Xbox είναι έτοιμη για να παρουσιάσει τις αποκλειστικότητες που έρχονται στην επόμενη γενιά του Xbox.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η ομάδα του Xbox αποκάλυψε πως το online event Xbox Games Showcase θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, με μία ώρα pre-show όπου θα δούμε κάποιους από τους τίτλους του Summer Game Fest. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα δούμε, με τη Microsoft να επιβεβαιώνει μόνο πως θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από το gameplay του πολυαναμενόμενου τίτλου Halo Infinite.

Πέραν του παραπάνω, αυτό που ζητούσαν οι παίκτες και είχε ειπωθεί ότι θα γίνει είναι περισσότερα παιχνίδια. Στο πρώτο stream αν και ανακοινώθηκαν κάποια, δυστυχώς δεν ήταν αρκετά για τους φίλους του Xbox, καθώς πέραν της ποσότητας το stream περιλάμβανε μόνο trailers των παιχνιδιών. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα πράγματα από το τι μας ετοιμάζει η Microsoft για την επόμενη γενιά.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LamNes

Ενώ στο livestream της Sony μας πεταχτηκαν τα ματια…… Χορτασαμε gameplay…….

George

Καλά κανείς δεν είπε ότι ήταν τέλειο το live της Sony, απλά ήταν πολύ ανώτερο από το 1ο του xbox
Αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.