Games

Xbox Games Showcase: Στις 23 Ιουλίου το livestream με τις αποκλειστικότητες του Xbox

Μετά την απογοήτευση που υπήρξε από το πρώτο livestream της Microsoft σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια του Xbox Series X, όπου είδαμε ελάχιστο έως καθόλου gameplay, η ομάδα του Xbox είναι έτοιμη για να παρουσιάσει τις αποκλειστικότητες που έρχονται στην επόμενη γενιά του Xbox.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η ομάδα του Xbox αποκάλυψε πως το online event Xbox Games Showcase θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, με μία ώρα pre-show όπου θα δούμε κάποιους από τους τίτλους του Summer Game Fest. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα δούμε, με τη Microsoft να επιβεβαιώνει μόνο πως θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από το gameplay του πολυαναμενόμενου τίτλου Halo Infinite.

Πέραν του παραπάνω, αυτό που ζητούσαν οι παίκτες και είχε ειπωθεί ότι θα γίνει είναι περισσότερα παιχνίδια. Στο πρώτο stream αν και ανακοινώθηκαν κάποια, δυστυχώς δεν ήταν αρκετά για τους φίλους του Xbox, καθώς πέραν της ποσότητας το stream περιλάμβανε μόνο trailers των παιχνιδιών. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα πράγματα από το τι μας ετοιμάζει η Microsoft για την επόμενη γενιά.

Σχόλια

    • Καλά κανείς δεν είπε ότι ήταν τέλειο το live της Sony, απλά ήταν πολύ ανώτερο από το 1ο του xbox
      Αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.