Games

Xbox Series S: Μείωση τιμής στην Ιαπωνία πριν από το TGS 2020

Μπορεί τα Xbox Series X και Xbox Series S να μην έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η φθηνότερη κονσόλα της Microsoft γίνεται ακόμα πιο προσιτή στην Ιαπωνία, λίγο πριν την έκθεση Tokyo Game Show 2020.

Η Microsoft, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του Xbox στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε πως η τιμή της οικονομικής της πρότασης μειώθηκε στα 29,980 yen, από τα 32,980 που ήταν η αρχική του τιμή. Η έκπτωση σε ευρώ είναι περίπου 25 ευρώ, μικρή μεν μείωση αλλά όταν μιλάμε για μία κονσόλα που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προ-παραγγελιών, είναι σίγουρα σημαντική.

Αυτό βέβαια δε μας φαίνεται καθόλου περίεργο, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία της Microsoft να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο μερίδιο αγοράς στην Ιαπωνία. Το αφεντικό του τμήματος του Xbox, Phil Spencer, έχει δηλώσει πως η μικρή αποδοχή του brand στην Ιαπωνία δεν είναι αποδεκτή, με την εταιρεία να προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό.

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:58

Σχόλια

  • Ιαπωνια δεν κερδιζει η μαικροσοφτ παραδοσιακα..Εκει θελουν ποιοτητα οχι ποσοτητα που προσφερει το gamepass..Κοινως,χωρις κορυφαια παιχνιδια δεν παας πουθενα..Μονο Νιντεντο και σονυ ψωνιζουν εκει!!

    • Νώντα απατο θα πάει το ps5 και θα μυξοκλαις στη γωνία του δωματίου σου δίπλα από τα πατατάκια

    • Τα PlayStation trolls έχουν την πιο πολύ πλάκα. Βλέπω τα κανάλια τους στο youtube για να σπάω πλάκα. Ανωριμα παιδάκια που όλο ουρλιάζουν και χτυπιούνται. Έχουν πάθει κατάθλιψη τελευταία με το πανίσχυρο series x και την αγορά της Bethesda και είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.