Xbox Series S: Το next-gen patch του Control δείχνει τις αδυναμίες του

Xbox Series S, Xbox Series S: Το next-gen patch του Control δείχνει τις αδυναμίες του

Το next-gen patch για το Control έγινε διαθέσιμο, με τους κατόχους Xbox Series S να μένουν αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα νέας γενιάς. Συγκεκριμένα, το νέο update για την Ultimate Edition του παιχνιδιού αναβαθμίζει δωρεάν στη next-gen έκδοση τον τίτλο, αλλιώς θα πρέπει να… πληρώσετε.

Οι κάτοχοι Xbox Series X και PlayStation 5 θα βρουν δύο ξεχωριστά modes. Το Graphics mode σας δίνει τη δυνατότητα να τρέξετε το παιχνίδι σε ανάλυση 1440p με 30fps και ενεργοποιημένο το ray tracing, για το μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα. Το Performance mode αφήνει στην άκρη το ray tracing για να προσφέρει πιο smooth gameplay στα 60fps.

Από την άλλη, οι κάτοχοι του Xbox Series S έχουν μόλις μία επιλογή. Το Control τρέχει στα 60fps μεν, αλλά χωρίς ray tracing και σε ανάλυση μόλις 900p. Ήδη γνωρίζουμε πως το παιχνίδι είναι υπερβολικά απαιτητικό, όμως σε μία next-gen πρόταση ίσως να μην είναι και η καλύτερη εμπειρία.

Να θυμίσουμε πως το Control μπαίνει στη λίστα των παιχνιδιών που μας λένε να ξεχάσουμε το ray tracing στο Xbox Series S, μετά τα Devil May Cry V: Special Edition και το The Medium. Τέλος, ο τίτλος θα διατεθεί δωρεάν, μαζί με το next-gen patch, το Φεβρουάριο για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus.

Πως σας φαίνεται αυτή η… εξέλιξη;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.