Xbox Series X: Εντελώς αθόρυβο όμως εκπέμπει υπερβολική θερμότητα, σύμφωνα με αναφορά

, Xbox Series X: Εντελώς αθόρυβο όμως εκπέμπει υπερβολική θερμότητα, σύμφωνα με αναφορά

Το Xbox Series X δεν είναι μόνο η δυνατότερη κονσόλα next-gen, αλλά ο σχεδιασμός του επιτρέπει το σύστημα να τρέχει απροβλημάτιστα και αθόρυβα, με τον αέρα να φεύγει από τα μεγάλα grills στο πάνω και το κάνω μέρος της κονσόλας. Όμως, φαίνεται πως ο αέρας που δραπετεύει μπορεί άνετα να ζεστάνει ένα δωμάτιο, σύμφωνα με αναφορά.

Συγκεκριμένα, αρκετοί reviewers έχουν ήδη στα χέρια τους τη νέα κονσόλα της Microsoft, με το κοινό σημείο όλων να είναι το πόσο αθόρυβα λειτουργεί σε σχέση με την τωρινή γενιά, ακόμα και με το ήδη αθόρυβο Xbox One X. Όμως, ο Ken Bogard της ιστοσελίδας Jeux Video αν και συμφωνεί απόλυτα με το πόσο αθόρυβο είναι, αναφέρει πως η κονσόλα εκπέμπει υπερβολική θερμότητα.

Μάλιστα, ο Bogard αναφέρει πως ακόμα και σε κατάσταση αναμονής, η κονσόλα είναι ζεστή. Βέβαια, μιλάμε για pre-release hardware, οπότε μπορεί να βλέπουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό. Από την άλλη, κανείς άλλος reviewer δεν αναφέρθηκε ποτέ στη θερμότητα, οπότε ίσως υπάρχει λόγος (καλός ή κακός). Για την ιστορία, η Microsoft χρησιμοποιεί ανεμιστηράκι 130 χιλιοστών για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας έξω από την κονσόλα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Καλησπέρα σας,

Τι εννοείται με αυτό; Όπως ήρθαν αναφορές ότι είναι εντελώς αθόρυβο και τις μεταφέραμε, έτσι μεταφέρουμε και την εν λόγω αναφορά. Θα έπρεπε να μην αναφέρουμε τίποτα, ούτε ότι είναι αθόρυβο, με αυτή τη λογική.

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι παρουσιάζεται ως “αδιαμφισβήτητο γεγονός”, κάτι που η ροή του κειμένου το ξεκαθαρίζει, προσθέσαμε στον τίτλο “σύμφωνα με αναφορά”. Ελπίζουμε να μη δημιουργούμε όντως λανθασμένες εντυπώσεις.

John Real

Ο Tom Warren του “The Verge” που εχει το series X για δοκιμη εδω και μια εβδομαδα με ποστ στο twitter διεψευσε το δηθεν προβλημα θερμοτητας.

Το είδα, αλλά πάει η ίδια ερώτηση: γιατί να πιστέψουμε τον Warren και όχι τον Bogard; Γενικά, όπως αναφέρεται και στο κείμενο, μιλάμε για pre-release hardware και μπορεί να μιλάμε για ένα περιστατικό ή για αρκετά, δε γνωρίζουμε μέχρι περισσότερα άτομα να έχουν το Series X στα χέρια τους, στην retail μορφή του 🙂

SUPS 👨‍⚖️

John Real είσαι απλά ένα Fanboy της microsoft και τίποτα παραπάνω για να υπερασπίζεσαι τόσο την εταιρεία…Όσο για την είδηση ο χρόνος και τα πρώτα κομμάτια στην αγορά θα δείξουν αν υπάρχει κάποιο θέμα με υπερβολική αύξηση θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Αν εκλύει τόση θερμότητα στην αναμονή σε κανένα high demanding παιχνίδι θα βράζει. Βέβαια μπορεί να είναι όντως μια ελαττωματική κονσόλα που είναι σύνηθες φαινόμενο σε μια παραγωγή όπως αυτή του Xbox…Καλό θα είναι όσοι θεωρούν επένδυση να πληρώσουν για μια κονσόλα να περιμένουν να δουν πως θα είναι οι πρώτες παρτίδες για να μην ψάχνουν σε μία τριετία νέα.

John Real

Πλάκα έχει όταν άτομα που είναι ο ορισμός του fanboy κατηγορούν άλλους. Όσο για τα υπόλοιπα γράψε μας τι θα αγοράσεις εσύ για να ξέρουμε να μην το πάρουμε. Αχαχαχα μιλάνε και οι άσχετοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.