Xbox Series X: Έρχεται υποστήριξη VR headset;

Xbox Series X, Xbox Series X: Έρχεται υποστήριξη VR headset;

Αν και δεν περιμένουμε να γίνει σύντομα, η Microsoft ίσως εργάζεται σε υποστήριξη VR headset για το επερχόμενο Xbox Series X. Η ανακάλυψη έγινε από τον χρήστη Cygnifick, ο οποίος βρήκε κάποια ενδιαφέροντα strings που αφορούν το Scarlett αλλά και το PC. Να θυμίσουμε ότι Scarlett είναι το εσωτερικό όνομα (Project Scarlett) για το Xbox Series X.

Επιπλέον, ο χρήστης βρήκε τέσσερα διαφορετικά πακέτα του VR. Οι τέσσερις εκδόσεις είναι οι Deluxe, Premium, All Packages και Scarlett, χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτά αφορούν εσωτερικές builds ή πακέτα που είναι έτοιμα για την αγορά. Βέβαια, αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε πει ο Phil Spencer, το αφεντικό του Xbox. Για όσους δε θυμούνται ο Spencer είχε δηλώσει πως δεν υπάρχουν πως το παρόν πλάνα για κυκλοφορία του VR.

Από την άλλη, η Sony προσφέρει ήδη εμπειρία VR στους παίκτες στο PlayStation 4 και αναμένεται να συνεχίσει και στο PlayStation 5. Οπότε, θα ήταν μία απολύτως λογική κίνηση από τη Microsoft να προσφέρει αντίστοιχη εμπειρία, τόσο στο Xbox όσο και στο PC, μέσω της υπηρεσίας Game Pass. Τέλος, η δύναμη του Xbox Series X ίσως είναι αυτό που τελικά θα επιτρέψει στην εταιρεία να υλοποιήσει κάποια VR πρόταση.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.