Xbox Series X: Γέμισε το internet με meme για το design

Xbox Series X Meme Internet

Φέτος οι εταιρείες έχουν ξεφύγει λίγο με τον σχεδιασμό των προϊόντων τους και οι χρήστες το εκμεταλεύονται με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας αμέτρητα meme. Ένα από τα μεγαλύτερα meme του έτους είναι αυτό του νέου Mac Pro το οποίο το παρομοιάζουν με τρίφτη. Στο στόχαστρο βέβαια έχει μπει το PlayStation 5, και τώρα οι χρήστες δημοσιεύουν ατελείωτα meme για το Xbox Series X.

Τι κάνει το νέο Xbox να ξεχωρίζει

To Series X θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο και η εταιρεία υπόσχεται ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύστημα. Σύμφωνα με τον Phil Spencer, ο σχεδιασμός της Xbox Series X επέτρεψε στην εταιρεία να αυξήσει την επεξεργαστική ισχύ της κονσόλας έως τέσσερις φορές, σε σύγκριση με το Xbox One X.

Η νέα κονσόλα έχει περίπου το ίδιο πλάτος με ένα χειριστήριο Xbox One και ύψος όσο τρία χειριστήρια. Επιπλέον, η νέα κονσόλα θα συνεχίσει να υποστηρίζει δισκάκια και το λογότυπο του Xbox είναι το κουμπί λειτουργίας.

Από τεχνικής άποψης, η Series X μπορεί να επεξεργαστεί γραφικά 4K στα 60fps, και ενδεχομένως μέχρι 120fps. Επιπλέον, η κονσόλα προσφέρει ray tracing με επιτάχυνση υλικού, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και έως 8K.

Στο εσωτερικό της Xbox Series X υπάρχει ένας προσαρμοσμένος επεξεργαστής, παρόμοιος με αυτόν του PlayStation 5, τον οποίο ανέπτυξε η Microsoft σε συνεργασία με την AMD. Η κονσόλα χρησιμοποιεί μία ειδική Xbox Series X GPU και έναν επόμενης γενιάς SSD, που αναμένεται να εκμηδενίσει τους χρόνους φόρτωσης.

Τα meme που δημιούργησαν οι χρήστες

Το σημαντικότερο κομμάτι στον σχεδιασμό του Series X είναι η δυνατότητα του να στέκεται όρθιο. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών είναι οι γρίλιες στο πάνω μέρος της κονσόλας και το σχήμα της που θυμίζει:

Ψυγείο

Τον ιδιαίτερα ψηλό διάδοχο του GameCude

Τον bazooka του Phil Spencer

Έναν ουρανοξύστη σαράντα ορόφων

Και πολλά ακόμη…

https://twitter.com/RUNJ0N/status/1205737653947158528

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας Xbox Series X meme; Ή μήπως έχετε δημιουργήσει κάποιο δικό σας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FUNKY TECH

Εμένα μου αρέσει…. Μοιάζει και σαν μονάδα υπολογιστή για αυτό μου αρέσει…. Είναι ωραίο (το όνομα της εταιρείας στην πραγματικότητα) x BOX

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

Overwatch: Ο cowboy ήρωας ονομάζεται πλέον Cole Cassidy

Στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερώσεων που κάνει η Blizzard στα παιχνίδια της με στόχο να αφαιρεθούν αναφορές σε προβληματικά άτομα ή θέματα, μετά από πολλές αγωγές κατά της εταιρείας για διάκριση ή παρενόχληση.

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.