Xbox Series X: Γέμισε το internet με meme για το design

Xbox Series X, Xbox Series X: Γέμισε το internet με meme για το design

Φέτος οι εταιρείες έχουν ξεφύγει λίγο με τον σχεδιασμό των προϊόντων τους και οι χρήστες το εκμεταλεύονται με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας αμέτρητα meme. Ένα από τα μεγαλύτερα meme του έτους είναι αυτό του νέου Mac Pro το οποίο το παρομοιάζουν με τρίφτη. Στο στόχαστρο βέβαια έχει μπει το PlayStation 5, και τώρα οι χρήστες δημοσιεύουν ατελείωτα meme για το Xbox Series X.

Τι κάνει το νέο Xbox να ξεχωρίζει

To Series X θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο και η εταιρεία υπόσχεται ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύστημα. Σύμφωνα με τον Phil Spencer, ο σχεδιασμός της Xbox Series X επέτρεψε στην εταιρεία να αυξήσει την επεξεργαστική ισχύ της κονσόλας έως τέσσερις φορές, σε σύγκριση με το Xbox One X.

Η νέα κονσόλα έχει περίπου το ίδιο πλάτος με ένα χειριστήριο Xbox One και ύψος όσο τρία χειριστήρια. Επιπλέον, η νέα κονσόλα θα συνεχίσει να υποστηρίζει δισκάκια και το λογότυπο του Xbox είναι το κουμπί λειτουργίας.

Από τεχνικής άποψης, η Series X μπορεί να επεξεργαστεί γραφικά 4K στα 60fps, και ενδεχομένως μέχρι 120fps. Επιπλέον, η κονσόλα προσφέρει ray tracing με επιτάχυνση υλικού, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και έως 8K.

Στο εσωτερικό της Xbox Series X υπάρχει ένας προσαρμοσμένος επεξεργαστής, παρόμοιος με αυτόν του PlayStation 5, τον οποίο ανέπτυξε η Microsoft σε συνεργασία με την AMD. Η κονσόλα χρησιμοποιεί μία ειδική Xbox Series X GPU και έναν επόμενης γενιάς SSD, που αναμένεται να εκμηδενίσει τους χρόνους φόρτωσης.

Τα meme που δημιούργησαν οι χρήστες

Το σημαντικότερο κομμάτι στον σχεδιασμό του Series X είναι η δυνατότητα του να στέκεται όρθιο. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών είναι οι γρίλιες στο πάνω μέρος της κονσόλας και το σχήμα της που θυμίζει:

Ψυγείο

Τον ιδιαίτερα ψηλό διάδοχο του GameCude

Τον bazooka του Phil Spencer

Έναν ουρανοξύστη σαράντα ορόφων

Και πολλά ακόμη…

https://twitter.com/RUNJ0N/status/1205737653947158528

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας Xbox Series X meme; Ή μήπως έχετε δημιουργήσει κάποιο δικό σας;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FUNKY TECH

Εμένα μου αρέσει…. Μοιάζει και σαν μονάδα υπολογιστή για αυτό μου αρέσει…. Είναι ωραίο (το όνομα της εταιρείας στην πραγματικότητα) x BOX

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.