Xbox Series X και Series S: Στα καταστήματα μετά τον Απρίλιο του 2021

Xbox, Xbox Series X και Series S: Στα καταστήματα μετά τον Απρίλιο του 2021

Φαίνεται πως η ζήτηση για τα νέα Xbox Series X και Series S παραμένει υψηλή, με τη Microsoft να βλέπει τις κονσόλες στα καταστήματα μετά τον Απρίλιο του 2021. Οι πληροφορίες έρχονται από τον επικεφαλής οικονομικό διευθυντή της Microsoft, Tim Stuart, ο οποίος αναγνωρίζει πως η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Tim Stuart:

Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ελλείψεις στις προμήθειες καθώς κατευθυνόμαστε το τρίμηνο μετά τις διακοπές, δηλαδή το ημερολογιακό πρώτο τρίμηνο του 2021 και το τρίτο οικονομικό τρίμηνο της Microsoft. Μετά θα πάμε στο τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, όπου θα συνεχίσουμε την παραγωγή για να είμαστε έτοιμοι για τους μήνες πριν το καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει πως η Microsoft ήδη γνωρίζει πως η ζήτηση για τo Xbox Series X και το Series S θα συνεχίσει να είναι μεγάλη και το πρώτο τρίμηνο του 2021, ενώ περιμένει να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να δούμε και τις κονσόλες στα καταστήματα μετά τον Απρίλιο του 2021.

Κάτι παρόμοιο έχει δηλώσει και το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, όπου παραδέχτηκε ότι χρειαζόμαστε περισσότερες κονσόλες, ενώ ζήτησε και συγνώμη. Σε παγκόσμιο επίπεδο οι δύο κονσόλες έχουν εξαντληθεί, ενώ και στην Ελλάδα βλέπουμε κάτι αντίστοιχο για το Xbox Series X, αν και το Series S φαίνεται να είναι διαθέσιμο κανονικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis_Ferrari

Κάτι μου λέει ότι η διαφορά στις πωλήσεις μεταξύ Xbox και ps5 δεν θα είναι τόσο χαοτική όπως στη προηγούμενη γενιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.