Xbox Series X: Πόσο θα κοστίζει; Προβλέψεις από αναλυτές

, Xbox Series X: Πόσο θα κοστίζει; Προβλέψεις από αναλυτές

Η νέα κονσόλα της Microsoft η οποία θα ακούει στο όνομα Xbox Series X αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, εκτός όμως από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, τα οποία έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, σημαντικό ρόλο για τις πωλήσεις παίζει και η τιμή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία για την τιμή της νέας κονσόλας, ωστόσο οι αναλυτές κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, για το που θα κυμανθεί η τιμή του Xbox Series X.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Michael Pachter, το Xbox Series X θα κοστίζει λιγότερο από ότι περιμένουν οι παίχτες και πιθανόν θα διαμορφώνεται γύρω στα $400. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας τόσο της Microsoft όσο και της Sony αναφέρεται σε τιμή μεταξύ $500 και $600.

Ο Pachter λέει ότι τα κέρδη της Microsoft προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς τομείς και αυτό της επιτρέπει να προσαρμόσει τις τιμές των προϊόντων, ακόμη και αν από αυτές δεν έχει κέρδος. Σημαντικό παράγοντα για το κόστος του Xbox Series X θα παίξει και το κόστος του PS5 που θα κυκλοφορήσει το ίδιο διάστημα μέσα στο έτος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Πολεμο τιμης απο τη Microsoft λοιπον με μια ακρως δελεαστικη προταση για πρωτη γενια κονσολας.Αναμενουμε λοιπον τις τιμες και των 2.Ειναι παντως εντυπωσιακο οτι με τις ανοδικες τασεις τιμων σε αλλα τεχνολογικα προιοντα(πχ.κινητα), οι κονσολες κρατανε τις τιμες τους τοσο χαμηλα.

Constantine

Ισχυει….μονο καλο για εμας ειναι να “σφαχτουνε” και οι 2 στο θεμα τις τιμης

George

Εγώ δεν το πιστεύω
Θα είναι πιο ακριβό, τόσο πιστεύω θα κάνω το light μοντέλο της

Αλέξανδρος

Αν σκεφτούμε ότι πριν μερικούς μήνες υπήρξε φήμη για ένα μοντέλο χωρίς σιντιερα με 300€ έχει βάση το άρθρο. Προσωπικά με αυτήν την τιμή είμαι ικανοποιημένος και πάμε για αλλαγή γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι η μαικροσοφτ μετά από 2-3 χρόνια θα αφοσιωθεί στο streaming και θέλει να θα βάλει τα λεφτά της με τις συνδρομές.

George

Μόλις είπε η ubisoft οτι δεν θα παίζει στα 60fps το νέο παιχνίδι αλλά στα 4Κ 30fps ..Παιχνίδι που θα παίζει και στα ps4, xbox one…. φανταστείτε αργότερα.. Ξεφτίλα

Εε ας κάνει όσο θέλει πάει η γενιά από τώρα, πάλι ψέματα μας λένε.. Μου αρέσει που έλεγαν το στανταρ ήταν 4Κ 60fps και θα φτάνει και τα 120.. Μάλλον εννοούσε σε παιχνίδια όπως tetris

Τεχνοκράτης

1080 στα 120 θα παίζει και 4k στα 60 αλλά με γραφικά τύπου fortnite. Μην περιμένει κανείς κάτι παραπάνω από κονσόλες που κοστίζουν το 1/3 από ότι θα κόστιζε μια καλή κάρτα γραφικών από μόνη της.

Σωραιος

Η ουσία είναι μια: Παίζεις το ίδιο παιχνίδι που θα έπαιζες είτε στα 60 FPS είτε στα 30. Ναι άλλη εμπειρία άλλη μαγκιά το καλό κομμάτι αλλά ο παρονομαστής είναι ίδιος. Valhalla το ένα Valhalla και το άλλο. Αν το δούμε στο έτσι ίσως να χαλαρώσουμε όλοι μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.