Xbox Series X: Πολύ πιο ισχυρό από το PS5 σύμφωνα με τα specs της GPU

Xbox Series X, Xbox Series X: Πολύ πιο ισχυρό από το PS5 σύμφωνα με τα specs της GPU

Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη αρκετούς μήνες για την κυκλοφορία των επόμενης γενιάς κονσολών, το Xbox Series X και το PlayStation 5. Ωστόσο, τα leaks θα συνεχίσουν να εμφανίζονται, οι εταιρείες θα προσφέρουν ανά διαστήματα tease χαρακτηριστικών, και πριν την κυκλοφορία τους θα ανακοινωθούν επίσημα σε ειδικά events.

Η λίστα χαρακτηριστικών

Αν και λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ των χαρακτηριστικών του Xbox Series X και του PlayStation 5, τα leaks συνεχίζουν και έτσι μαθαίνουμε κάθε τόσο κάτι ακόμα. Αυτή τη φορά, διέρρευσαν χαρακτηριστικά των επερχόμενων κονσολών που αποκαλύπτουν ότι η κονσόλα της Microsoft είναι πιο ισχυρή από αυτή της Sony.

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά που παρουσιάζουν οι δύο κονσόλες είναι στις κάρτες γραφικών. Το Xbox Series X έχει 56 GPU clusters με χρονισμό 1.7GHz, ενώ το PlayStation 5 διαθέτει μόνο 36 GPU clusters (όπως το PlayStation 4 Pro) με αυξημένο χρονισμό 2GHz.

Xbox Series X, Xbox Series X: Πολύ πιο ισχυρό από το PS5 σύμφωνα με τα specs της GPU

Αν το παραπάνω leak ισχύει, τότε η Microsoft μπαίνει στη νέα γενιά κονσολών πιο αποφασιστικά, με στόχο να κατακτήσει την αγορά. Κάτι που δεν θα της είναι δύσκολο, και όχι μόνο εξαιτίας της ισχυρότερης GPU.

Η Microsoft έχει στα χέρια της τα Xbox Games Studios, τα οποία αναπτύσσουν ήδη παιχνίδια για το Xbox Series X. Στα στούντιο αυτά ανήκουν εταιρείες και ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών όπως οι Obsidian Entertainment, 343 Industries, Ninja Theory, Rare, The Initiative, και πολλές άλλες. Οπότε, ο κατάλογος παιχνιδιών του Series X αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Και ετσι να`ναι,που ακομη δεν ειναι σιγουρο,τα αποκλειστικα παιχνιδια πουλανε το μηχανημα..ακομα και η νιντεντο με τη μπακατελα της περασε το ξ-μποξ..ps5 και τα μυαλα στα μπλεντερ ρεεε…………………………..

SPIROS APOS GR

Και τι γίνεται με τον κόσμο που θέλει να παίζει on-line??? Και όχι single……

Alex

Δεν έχει κανένα νόημα η gpu του PS4 pro να είναι ίδια με του PS5. Η είδηση πιστεύω είναι fake. Άσε που είναι από τις 31.12.2019 και έχουμε αισίως 18.02.2020

SPIROS APOS GR

Η είδηση δεν είναι καθόλου fake….. Τα στατιστικά ισχύουν 9.2 teraflops το ps5 και 12 teraflops για το xbox series X. Holiday 2020(Χριστούγεννα του 2020).Οπότε τον Ιούνιο του 2020 στην παρουσίαση της Ε3 Θα μας τα δείξουν όλα αναλυτικά!

Cpt. Scirocco

Το ps4 pro είναι κατότερο από το xbox one x σε hardware και παρόλαυτα το ps4 pro τρέχει καλύτερα τα περισσότερα παιχνίδια. Οι κονσόλες δεν είναι pc. Παίζει ρόλο το στήσιμο το λογισμικό και ο προγραμματισμός του παιχνιδιού.

Jim

Εγώ πιστεύω πως ότι λεει είναι σωστό η ms είναι καλύτερη από την Σόνυ αλλά η Σόνυ είναι πιο γνωστή και όλοι νομίζουν πως είναι και η καλύτερη

SPIROS APOS GR

Η δύναμη της συνήθειας αδερφέ μου, η δύναμη της συνήθειας….

JR

Δεν ξερω που το ειδες οτι “τρεχει καλυτερα” , site σαν το digitalfoundry που κανουν συγκριτικα παντα βγαζουν νικητη το One X.

SPIROS APOS GR

Ποιο ακριβώς παιχνίδι τρέχει καλύτερα το ps4 από το xbox one x???

BlueFlame

Ναι ναι όλοι εσείς που γράφετε στα σχόλια εάν το άρθρο έλεγε για υπεροχή του ps5 θα το είχατε ανεβάσει σε όλα τα social media ακόμα και εάν τα specs όπως λέει και ένας είναι από της 31.12.2019. Μην ακούω χαζομάρες ότι Microsoft λέει ότι έχουν χάσει είδη την μάχη. Το καινούργιο xbox θα κατέβει την ημέρα κυκλοφορίας με Halo Infinite, Forza 8 και ποιός ξέρει τι άλλο θα μας δείξουν στην E3( σημειοτέων η sony δεν θα είναι ούτε φέτος στην Ε3) και η Microsoft αγοράζει συνέχεια καινούργια studio για αποκλειστικότητες οπότε η δικαιολογία ότι δεν θα έχει exclusive είναι άκυρη.

Φωτης

Φιλαρακι μετα ξύπνησες.. Η καραμελα με τα exclusive(σε ποσοτητα) πια της sony αρχιζει να λιωνει.. Game pass που αλλου να πας;; 15 στούντιο θες δεν θες θα έρθει πολύ πράμα!! Αυτο που θα μας απασχολεί θα ειναι οχι η ποσοτητα αλλα η ποιότητα.. Καθε γενια ξεκιναει απο την αρχη το εχει δειξει η ιστορια πρεπει να το παρουμε χαμπάρι.. Εσυ νομιζε οτι θα ειναι οπως την προηγούμενη γενια κ η νεα που θα έρθει.. Τοτε ειχαν γίνει τραγικα λάθη απο ms.. Εδω δεν θα ειναι το ιδιο..

Zadan

Ο κάθε κάτοχος κονσόλας με βάση την λογική την αγοράζει για τα games . Αν ήθελε hardware θα κοιτούσε τα PC. Αφού λοιπόν θέλει games κοιτάει τι αποκλειστικότητες έχει η κάθε μία και παίρνει αυτή που του κανει καλύτερα . Τώρα αν θες να παίζεις Halo αντί για God of war τότε έχεις πρόβλημα 😂😂 Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να γράψω τι παιχνιδαρες έχει το Play . Σίγουρα όσοι ειναι κάτοχοι xbox γνωρίζουν καλά ότι αγόρασαν λάθος παιχνιδομηχανή 😝 Αυτό το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι αλλά δεν μπορούν απλά να υποστηρίξουν ανοιχτά την λάθος επιλογή τους και προσπαθούν να ανεβάσουν την μπακατελα τους στα μάτια τους ( μπας και το πιστέψουν και οι ίδιοι )

I am

Άλλο ps4 Άλλο ps5
Άλλο 2014(?) Άλλο 2020

SPIROS APOS GR

Ακριβώς….. Άλλο xbox one x(4K 60 FPS) 6 teraflops γραφικά και άλλο xbox series X (8k 120 FPS) 12 teraflops γραφικά. NEW GEN 2020.

SPIROS APOS GR

Την κονσόλα που θα αγοράσει κάποιος θα την αγόρασει σύμφωνα με τις “δικές του” ανάγκες… Τι εννοώ; θέλω να παίζω φθηνά και πολλά παιχνίδια,π.χ. PlayStation Plus η Sony, Xbox live Gold η Xbox. Και μετά; το χάος; τι εννοώ; Σαν τις υπηρεσίες του xbox δεν έχει η Sony. (Xbox gamepass) Πήρα με 1€,τους 3 μήνες την καινούρια υπηρεσία της xbox, xbox ultimate που ειναι Xbox live Gold και Xbox gamespass μαζί. 3 μήνες 1€ 236 παιχνίδια. Τι παιχνίδια; όλη την elite και όποιος έχει αμφιβολία, μπαίνει και τα βλέπει. Για να ανακεφαλαιώσουμε, όποιος θέλει να παίζει single 2 παιχνίδια τον χρόνο… Καλό είναι το PlayStation. Όποιος θέλει να παίζει τα πάντα φθηνά (πιο τζάμπα πεθαίνεις), και όλα σε γραφικά 4Κ 60fps και με την νέα γενιά 8Κ 120 fps και online το xbox είναι μονόδρομος!!!

I am

Αυτό που λέω είναι ότι μιλάμε για άλλες κονσόλες σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά δεν μπορούμε να λέμε η Sony έχει τα αποκλειστικά. Τα είχε στο 4 Τώρα δεν ξέρουμε οι εταιρίες φτιάχνουν παιχνίδια για τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Έτσι τι αλλιώς ο πυρήνας είναι διαφορετικός το development είναι από την αρχή υποθέτω.

I am

Η Microsoft είπε απλά πώς είναι που μπροστά από την Sony κάτι το οποίο ισχύει…Ένα ps4 Δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να είσαι 15 χρονών για να είσαι fun μιας συγκεκριμένης κονσόλας

SPIROS APOS GR

Ακριβώς! Καλό είναι να γράφουμε αλλά η βλακεια έχει και τα όριά της. Την κονσόλα που θα αγοράσει κάποιος θα την αγόρασει σύμφωνα με τις “δικές του” ανάγκες… Τι εννοώ; θέλω να παίζω φθηνά και πολλά παιχνίδια,π.χ. PlayStation Plus η Sony, Xbox live Gold η Xbox. Και μετά; το χάος; τι εννοώ; Σαν τις υπηρεσίες του xbox δεν έχει η Sony. (Xbox gamepass) Πήρα με 1€,τους 3 μήνες την καινούρια υπηρεσία της xbox, xbox ultimate που ειναι Xbox live Gold και Xbox gamespass μαζί. 3 μήνες 1€ 236 παιχνίδια. Τι παιχνίδια; όλη την elite και όποιος έχει αμφιβολία, μπαίνει και τα βλέπει. Για να ανακεφαλαιώσουμε, όποιος θέλει να παίζει single 2 παιχνίδια τον χρόνο… Καλό είναι το PlayStation. Όποιος θέλει να παίζει τα πάντα φθηνά (πιο τζάμπα πεθαίνεις), και όλα σε γραφικά 4Κ 60fps και με την νέα γενιά 8Κ 120 fps και online το xbox είναι μονόδρομος!!!

Νικόλαος Ουζούνης

Κατ’αρχήν συγχαρητήρια για το Άρθρο στον γραφών. Για τον φίλο που αναφέρει οτι όποιος προτιμάει Τη σειρά Ηalo απο το God of war εχει πρόβλημα… Ηalo combat evolve METACRITIC score 97 Halo 2 METACRITIC score 95 Halo 3 METACRITIC score 94 Halo Reach METACRITIC score 91 Halo 4 METACRITIC score 87 Halo 5 METACRITIC score 84 Προφανώς και είναι θέμα γούστου,αλλά μιλάμε για μια σειρά με μερικές απο τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία των Βιντεοπαιχνιδιών. Μόνο Δέος μπορεί να αισθανθεί κάποιος βλέποντας το trailer του επερχόμενου Halo Infinite. Σε μια κοινωνία οπως την ελληνική στην οποία κατά κόρον κυριαρχεί η sony με το playstation,εχουν επέλθει τετριμμένα ταμπού τα οποια διαιωνίζονται με αφέλεια,συνεχίζοντας να πιπιλάμε την καραμέλα απο την αρχή της γενιάς πως το xbox δεν εχει παιχνίδια κτλ. κτλ. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και μονο κερδισμένοι θα βγείτε ως gamers. Το XBOX Series X οπως και το one εχει τη μεγαλύτερη “βιβλιοθήκη” τίτλων απο κάθε άλλη κονσόλα day one διαθέσιμη.Πανω απο 3.000 παιχνίδια στο launch της Κονσόλας,δεν ξαναέγινε.Κορυφαίες υπηρεσίες πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό με Xcloud και Gamepass… Dedicated servers για πολύ ανώτερη εμπειρία στο online,το καλύτερο χειριστήριο της Αγοράς και επιτέλους δείχνει να ξέρει τη θέλει η MS. Προσωπικά… Συνέχεια »

Φωτης

Θα σου στειλω εγω φιλαράκι.. Τα ειπες ολα!!! Αλλα ξερεις την καραμελα.. Σοναρα ρε μονο sony!!!! Ναι εχει exclusive δυναμη αλλα κ η ms εχει κ αυτή αλλα που ειναι δυναμη.. Κ με το XSX μπαινει πιο δυνατα απο ποτε στην νεα γενια κ μου μυριζει xbox 360!!! Day one απο μενα!!!👊

manpro

Λες Xbox ftw, γράφεις ένα εκτενές σχόλιο για να δικαιολογήσεις την επιλογή και να την “πεις” σε όσους προτιμούν ps, αλλά τελικά δεν λες τίποτα. Λες με xbox είσαι στο 90% των αναγκών σου καλυμμένος. Και γιατί να μην πάρω ps να είμαι στο 99,9%? Όπου θα έχω όλα τα multiplatform (η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών που ανέφερες) και τα exclusives της sony? Λες ότι προτιμάς το βαρύ gaming στο xbox. Γιατί το ps είναι για το ανάλαφρο? Εκτός αν νομίζεις ότι παιχνίδια τύπου Bloodborne, Uncharted, God Of War, inFamous, Killzone, Death Stranding, Days Gone κ.α. είναι για παιδάκια. Λες για υπηρεσίες πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Γνωρίζεις την ύπαρξη του PS Now? Έχεις δει τα παιχνίδια της υπηρεσίας? Ξέρεις ότι το streaming μέρος της είναι ενεργό εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ το xCloud τώρα αρχίζει να ενεργοποιείται? Λες για ταμπού στην ελληνική κοινωνία για τα λίγα παιχνίδια του xbox. Σε όλες τις γενιές τα exclusives δεν συγκρίνονται με αυτά του ps. Ούτε στο ελάχιστο. Το να λες ότι είχε τη καλύτερη βιβλιοθήκη στο launch, ενώ οφείλεται στο backwards compatibility, με το 90% των παιχνιδιών αυτών να είναι διαθέσιμα και για κονσόλα τις sony, είναι αστείο, αφού παράλληλα το… Συνέχεια »

Apos

Οι διάφορες στα γραφικά είναι μηδαμινές στο μάτι. Αυτό που παίζει ρόλο είναι τα παιχνίδια. Η Nintendo έχει πολύ πολύ πιο αδύναμες κονσόλες από Microsoft και Sony αλλά πουλάει εξαιρετικά γιατί έχει φοβερά exclusives. Το ίδιο και η Sony. Έχετε πατήσει την Microsoft κάτω με όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια που έχει.

Δεν μου λέει τίποτα να έχω μια κονσόλα που τρέχει 8Κ στα 500fps αν είναι η άλλη κονσόλα να έχει όλα τα καλά games.

Georgetsl

Το nintendo φίλε μου είναι κονσόλα για πιτσιρίκια και απευθύνεται σε μικρές ηλικίες….τα σοβαρά games αφορούν τα ps και xbox που απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες ….πάμε παρακάτω …το xbox one X ήδη βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό σήμερα και προσφέρει γραφικά που το ps4 pro ούτε για αστείο μπορεί να βγάλει ….απλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που σχολιάζουν δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να έχεις και την ανάλογη τηλεόραση την οποία δεν διαθέτουν …εχω το xbox one x που βγάζει θύρα hdmi 2,1 πρότυπο ,η μοναδική κονσόλα αυτή την ώρα , την οποία την καρφώνεις σε τηλεόραση με hdmi 2,1 οι οποίες είναι ελάχιστες στην αγορά αυτή την ώρα και πανάκριβες , και βάλε assassins creed odyssey ,να παίζει σε φουλ 4Κ στα 60hz και βάλε ps4 pro δίπλα να δεις τεράστιες διαφορές σε επίπεδο που οι pc gamers που τον είδαν ζήλεψαν …. σημειωτέον ότι το xbox one x που υπάρχει στην αγορά ειναι και η κονσόλα που θα δείξει τα φουλ χαρακτηριστικά της με την έλευση του νέου xbox διότι οι τηλεοράσεις που διαθέτουν hdmi 2.1 ειναι λίγες και απλησίαστες για τον μέσο όρο και θα είναι η εποχή που τα νέα games θα πάνε σε αναλύσεις 4k… Συνέχεια »

ArisK

Φαίνεται να ξεχνάτε ότι το Xbox 360 πήγε πολύ καλύτερα στην αγορά σε σχέση με το PS3 όταν είχαν βγει. Η αγορά γυρνάει από την μια στιγμή στην άλλη και δεν είναι απίθανο να δούμε στην Ms να παίρνει τα ηνία με το νέο Xbox. Επίσης το θέμα είναι να αγοράσει κανείς ένα μηχάνημα όσο το δυνατόν futureproof (καθώς μιλάμε για κονσόλες). Άρα το πιο δυνατό από τα δύο. Η Nintendo τώρα που λέτε μερικοί παίζει σε άλλο επίπεδο καθώς έχει μια ολόκληρη κουλτούρα που έχει αναπτύξει γύρω από τα παιχνίδια της που πλέον είναι συνυφασμένα με την ποπ κουλτούρα. Ας επιλέξει λοιπόν ο καθένας ότι του αρέσει καλύτερα.

Δαιμωνας

Η Νιντεντο ξερει πολυ καλα τινκανει ακου εκει γιδα βραστη που θα πεις μπακατελα το switch βλαχαδερο γιδι

manpro

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγοράσει όποια κονσόλα θέλει. Θέλεις να αγοράσεις Xbox? Κανένα πρόβλημα, δικαίωμά σου. Όμως, αυτό που όποιος το κάνει, έχει την ανάγκη να ντύνεται fanboy και να προσπαθεί να το βγάλει καλύτερο του PlayStation είναι λάθος, γιατί πολύ απλά δεν ισχύει και πολλοί χρησιμοποιούν άκυρα “θετικά” που δεν βγάζουν νόημα. Και τι δεν έχουμε διαβάσει από συγκεκριμένα σχόλια σε αυτό το post. “Και τι γίνεται με τον κόσμο που θέλει να παίζει on-line??? Και όχι single……”, λες και δεν μπορείς να παίξεις online στο ps. “Η καραμέλα με τα exclusive(σε ποσότητα) πια της sony αρχίζει να λιώνει..”, no comment… (μάλλον δεν ξέρει τι παιχνίδια κυκλοφόρησαν σε αυτή τη γενιά.). “Ένα ps4 Δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να είσαι 15 χρονών για να είσαι fun μιας συγκεκριμένης κονσόλας”. Και την MS να ρωτήσεις δεν θα σου βρει επιχείρημα υπέρ αυτού, πόσο μάλλον το άτομο που το έγραψε. “Σαν τις υπηρεσίες του xbox δεν έχει η Sony. (Xbox gamepass) Πήρα με 1€,τους 3 μήνες την καινούρια υπηρεσία της xbox” 1) PS Now 2) PS Plus 3) To 1 ευρώ ήταν προωθητική ενέργεια για λίγο καιρό. Το λέω γιατί το λέει (“Όποιος θέλει να παίζει τα πάντα φθηνά… Συνέχεια »

I am

Σχολιάζεις κάτι που είπα χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω. Αναφέρομαι στο ότι μετά από κάποια ηλικία καλό είναι να μην γινόμαστε fanboys οποιαδήποτε εταιρίας ειδικά όταν αναφερόμαστε σε νέα γενιάς κονσόλα όπου όλα είναι ανοιχτά. Το ότι το ps4 κέρδισε το xbox one Ναι δεν μου λέει τίποτα για το αν θα κερδίσει το ps5 το καινούργιο της Microsoft. Κρίνεις τους πάντες χωρίς λόγο και δεν είναι όμορφο. Φιλικά.

manpro

Σε αυτό το post έχουμε διαβάσει πολλά παράλογα-“άκυρα” επιχειρήματα υπέρ του xbox (ή μάλλον κατά του ps), και γιαυτό αναφέρθηκα σε ορισμένα σχόλια, εξηγώντας παράλληλα το γιατί είναι λάθος, με επιχειρήματα (σε αντίθεση με τα ίδια τα σχόλια). Άρα το “Κρίνεις τους πάντες χωρίς λόγο και δεν είναι όμορφο” δεν έχει ισχύ. Τώρα, σε αυτό που λες για το δικό σου σχόλιο, ναι, ισχύει, ότι η κυριαρχία του ps4 δεν δηλώνει κυριαρχία του ps5, ενώ όντως το να είσαι fanboy είναι πολύ “παιδικό”. Το αρχικό σου σχόλιο όμως δεν έδωσε ούτε στο ελάχιστο αυτή την εντύπωση, ούτε έγραψες σαν εξήγηση, αυτά που έγραψες σε εμένα τώρα, αφήνοντας όποιον το διάβασε να νομίζει κάτι άλλο από αυτό που ήθελες (ενδεχομένως) να πεις.

TechMSfanboy

Ποσα πηρες για να γραψεις αυτα στο τελος σχετικα με τα παιχνιδια;

Lan

….. για κουλαρετε λίγο…. δείτε πωλήσεις του Ps4 και πωλήσεις του xbox και μετά να μηλατε μερικοί…παντως όλα θα παιχτούν στην τιμή..

Lan

…..διέρρευσε και αυτο….που δειχνει το PS5 ισχυρότερο…
https://www.tomsguide.com/news/ps5-and-xbox-series-x-surprise-reveal-as-key-specs-leak-for-both-consoles

Billys

Το ότι πήγε καλά η Sony μέχρι τώρα δεν το αμφισβητεί κάνεις, αλλά όλα τα καλά έχουν και το τέλος τους. Ας κατεβάσουν τις τιμές στα exclusive τους, ας τα βάλουν και στην δική τους συνδρομή μέσα για να γίνουν ανταγωνιστικοι (playstation now). Αλλιώς μεγάλη μερίδα θα επιλέξει Microsoft και game pass, έχει παρόν και μέλλον!! Μην κοιτάτε το συμφέρον της εταιρείας αλλά το δικό σας!!

Marios

Παιδιά όλα αυτά είναι απολύτως αλήθεια κι θα το πάρω όταν βγει επειδή τώρα έχω xbox one s εγώ νομίζω οτι η Microsoft και το xbox είναι 100% καλύτερα από την Sony και τα Playstations .Όσοι έχετε xbox σίγουρα έχετε ακούσει να λένε πολλές φορές ότι είναι βλακεία και ότι τζάμπα το πειρατε κι όμως δεν είναι αλήθεια πιστέψτε δεν έχετε κάνει λάθος που το πειρατε είναι τέλεια επιλογή σε αντίθεση με την βλακεία το playstation 4 που συνέχεια κολλάει,λαγκαρι, θερμαίνεται,χαλιά γραφικά,δεν έχει παιχνίδια τέσσερα 4K κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.