Xbox 360 | Lost Odyssey

Το Lost Odyssey είναι το πιο εντυπωσιακό επικό παιχνίδι ρόλων (RPG) στο Xbox 360
, το οποίο θα αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για το πώς διαδραστικές και συναισθηματικές ιστορίες θα εμφανίζονται σε έναν κινηματογραφικό κόσμο. Δημιουργός του τίτλου είναι ο Hironobu Sakaguchi του Mistwalker game studio.

Ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών Hironobu Sakaguchi του Mistwalker game studio, μαζί με την feelplus Inc. και τη Microsoft Game Studios, είναι επικεφαλής μίας ομάδας με ταλέντο στην ανάπτυξη παιχνιδιών και μαζί φέρνουν μία πραγματική εμπειρία επόμενης γενιάς σε παιχνίδι ρόλων στο Xbox 360, με το Lost Odyssey.

Το Lost Odyssey είναι η ιστορία του Kaim, ενός αθάνατου χαρακτήρα που έχει ζήσει περισσότερα από 1.000 χρόνια, ο οποίος δεν θυμάται το παρελθόν του και δε γνωρίζει που θα τον οδηγήσει το μέλλον του. Μέσα από το ταξίδι του Kaim, μία ομάδα χαρακτήρων θα τον συνοδεύσει σε μία οδύσσεια για την ανακάλυψη του περίπλοκου παρελθόντος και της μοίρας του, οδηγώντας τους παίκτες μέσα σε μία δραματική ιστορία τεραστίων διαστάσεων. Το Lost Odyssey έχει συναρπαστικά γραφικά και μία επική περιπέτεια που πραγματοποιείται μόνο μέσα από την ισχύ του Xbox 360.

Πλατφόρμα: Αποκλειστικά στο Xbox 360
Είδος: RPG
Τιμή: 69,99 ευρώ
Ημ/νία κυκλοφορίας: 29 Φεβρουαρίου 2008

Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2008 11:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.