techblog.gr | αποτίμηση 2007

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα και οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε την αποτίμηση της χρονιάς. Πετύχαμε τους στόχους μας, διασκεδάσαμε, δημιουργήσαμε, βοηθήσαμε στο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος; Οι απαντήσεις περνάνε από το μυαλό μας σαν να ξεφυλλίζουμε φωτογραφικό άλμπουμ. Σε μια από τις σελλίδες του άλμπουμ αναγράφεται η ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2007. Είναι η ημερομηνία που εμφανίστηκε το techblog.gr στην ελληνική blogόσφαιρα.

Το techblog.gr, το “eλληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες”, δημιουργήθηκε από φίλους της τεχνολογίας με σκοπό τη δωρεάν διάθεση και διάχυση γνώσης και πληροφορίας από το χώρο που αγαπάμε, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Ολόκληρη η φετινή διαδρομή του techblog.gr είχε ενθουσιασμό, πίστη, όραμα και πολύ σκληρή δουλειά. Ξεκινώντας με 73 unique visitors τον Ιανουάριο, ο Νοέμβριος έκλεισε με 12.000 μοναδικούς επισκέπτες και ο Δεκέμβριος κλείνει με 16.000!

Το techblog.gr καταγράφηκε ως το πρώτο blog που συμμετέχει σε έκθεση στην Ελλάδα και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στη μνήμη όλων μας θα μείνουν οι δύο εκθέσεις Ήχος-Εικόνα Show και dte. Η δίψα των επισκεπτών για γνώση και επικοινωνία πραγματικά μας συγκίνησε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Άλλη σημαντική καινοτομία για τη χρονιά που φεύγει ήταν τα posts με την ένδειξη “Χαρίζω“. Το 2007 χαρίσαμε δύο τίτλους Halo 2, το λογισμικό Esset Smart Security, ένα Gigabyte Photo Frame, ένα ραδιοφωνάκι Nokia Siemens Networks, ασύρματο ποντίκι, ηχεία και τσάντα laptop της Fujitsu Siemens και δύο προσκλήσεις για κινηματογράφο. Μικρά δωράκια που δώθηκαν με πολύ αγάπη.

Ακόμα και κατα τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού και ειδικά το μήνα Αυγούστο, το περιεχόμενο του techblog.gr δεν σταμάτησε να ενημερώνεται ούτε μια μέρα. Με πλήρες τεχνολογικό ρεπορτάζ, από την βεράντα του χωριού μου στην Κρήτη ενημερώναμε τους φίλους της τεχνολογίας για τις εξελίξεις.

Ήταν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά, χάρικα που γνώρισα τόσο ενδιαφέροντες ανθρώπους και έυχομαι να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε όλοι μαζί ψηλά.

Η συντακτική ομάδα του techblog.gr εύχεται σε ολόκληρη την ελληνική blogόσφαιρα μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά. Χρόνια Πολλά και Καλά!

Επεξεργάστηκε την 25 Μαρτίου 2008 23:10

Σχόλια

  • Καλή χρονιά σε όλη την ομάδα του techblog και σε σένα προσωπικά Κώστα ό,τι επιθυμείς να το πετύχεις!

  • Άντε και εις ανώτερα!

    Και πάλι, ευχαριστώ για την τσάντα.

    Ελπίζω να περνάτε όλοι όσο καλύτερα γίνεται και να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε.

    Υ.γ.: Κώστα, όποτε χρειαστείς κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω, εδώ είμαι.

  • asxeto alla mporei na sas endiaferei.molis girisa ap ta Costa kafe sto P.Faliro kai eixa parei to i-pod touch mazi mou kai mou dosane kodiko sto tamio gia na mpw sto internet.me megalh ekpliksi paratirisa oti mporesa kai imouna sindedemenos mono gia misi ora.meta kovotan.tragiko eos giftia 8a elega..les kai tous kostizei kati parapanw..anyway..kalo ksimeroma se olous..A!! kai Kosta grapse kati..aman..!!

  • Μόνο μισή ώρα;; Να πώ την αλήθεια στο Costa kafe δεν έχω πάει , συνήθως πάω στα flo που είναι δίπλα. Θυμάμαι ότι το έβρισκε το wi-fi του Costa αλλά ήταν κλειδωμένο.

  • @Πάνας: Θα μιλήσουμε.

    @Παύλος: Είπα και εγώ να ξεκουραστώ λίγο, με έβαλες όμως στην πρίζα και σήμερα ανέβασα ένα super θέμα :)

    Καλή Χρονιά σε όλους.
    Υγεία-Αγάπη-Ευτυχία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.