10ο Techblog Workhop, Θα δούμε το Nokia N8

Techblog Workshop, η τεχνολογίας μας ενώνει. Αυτή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να δούμε από κοντά το πολυαναμενόμενο Nokia N8 με το νέο Symbian3. Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στη χώρα μας, δείτε και δουλέψτε πρώτοι και αποκλειστικά το νέο smartphone του Φιλανδού κατασκευαστή.

Μαζί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να δουλέψετε τα HTC Desire HD, Motorola XT720, LG Optimus One, ZTE Blade και XPERIA X10 με Android 2.1. Special guest: Το νέο MacBook Air. Όλα αυτά με χαλαρή διάθεση σε φιλικό κλίμα και πολύ όρεξη για συζήτηση. Σας περιμένω όλους!
update: Καταβάλω προσπάθειες να έχουμε και το Toshiba Folio 100 με NVIDIA Tegra 2.

10ο Techblog Workshop
Πότε: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, 19:30 με 23:00 το βράδυ
Που: Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι/ Αθήνα (Στάση Μετρό Κεραμικός)
Δείτε το στο χάρτη: https://goo.gl/DYFYl
Κόστος συμμετοχής: 0
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενα Worskhop εδώ.

Επεξεργάστηκε την 21 Νοεμβρίου 2010 13:33

Σχόλια

  • Κρίμα που είστε Αθήνα... Και εμείς οι βόρειοι πώς θα έχουμε στα χέρια μας το N8 για μια δοκιμή?

  • Παιδιά, πραγματικά το ξέρω ότι είναι κρίμα αυτό που γίνεται και ότι έχετε μεγάλη δίψα για νέες συσκευές. Αλλά εδώ στην Αθήνα είναι η έδρα μου. Βέβαια έχω πει ότι θέλω να κάνουμε και κάτι Βόρεια Ελλάδα, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο. Άσε που και το επόμενο ΣουΚου να λέγαμε ότι θα ανέβω, μετά τη Δευτέρα ξημερώματα 30 Νοεμβρίου, πετάω για Αμερική, θα είναι σκότωμα. Σας υπόσχομαι ότι θα ανέβω :)

  • Όποιος θέλει έρχεται, ότι ώρα θέλει αρκεί να κρατάει μαζί το χαμόγελό του και την καλή του διάθεση :)

  • ωραίος αν και γνώρισα το blog εξαγριωμένος...με διεψευσες με τη συμπεριφορά σου, και το μεράκι σου για αυτό που κάνεις, συνέχισε έτσι

  • Ελπιζω να προλαβω να ερθω απο Ναυπακτο που σπουδαζω και να ειμαι εκει...Ηθελα καιρο να ερθω σε καποιο Techblog Workshop και αυτη η ημερομηνια ειναι σχετικα καλη αν ψιλοτρεξω :-)

  • Kostas, τι φάση είχε γίνει;

    AnestisK, σε περιμένω :)

    manosf23, άντε ντε! ;)

    λευτερης, όχι δεν είναι απαραίτητο.

  • οκ...τοτε θα ερθω σιγουρα :-)...μηπως μπαιζει να δουμε και κανενα wondows phone 7 Κωστα?

  • Windows Phone 7 δεν νομίζω να έχω. Θα προσπαθήσω αλλά δεν το βλέπω... Είχα το Optimus 7 στο προηγούμενo Workshop αλλά το επέστρεψα γιατι το ζητάνε πολλοί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.