Gran Turismo 5, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου με ελληνικό μενού

Η Sony Hellas ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 5 είναι πλήρως εξελληνισμένο, δηλαδή «όλα μέσα στο παιχνίδι είναι στα ελληνικά (μενού κλπ)», όπως ακριβώς γράφει η ενημέρωση που λάβαμε. Δείτε την ελληνική συσκευασία και… νιώστε περήφανοι! Το Gran Turismo 5 κυκλοφορεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PlayStation3.

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2010 12:03

Σχόλια

  • Εγώ θα αγόραζα PS3 άνετα για το συγκεκριμένο game... αλλά όχι στα Ελληνικά!!! Αν είναι οι μεταφράσεις όπως τα Fifa και τα PES... θέλεις λεξικό για να καταλάβεις τα... Ελληνικά!!!

  • Και Ελληνικά και γκρίνια...
    Τι να πεί κανείς άμα σε χαλάνε βάλε Αγγλικά
    Εγώ Ελληνικά και ας είναι και κουτσουρεμένα...

  • Και εγώ παιδιά το PS3 θα το αγόραζα για το Gran Turismo. Το θέμα πως μετά δεν θα μου έμεναν λεφτά για το Gran Turismo... :P :P

  • Δεν εννοώ οτι δεν υπάρχουν και άλλα καλά παιχνίδια, όπως το god of war, το οποίο όντως είναι πολύ καλό. Εννοώ ότι από τη στιγμή που υπάρχουν αυτα τα 3 παιχνίδια, εγω είμαι καλυμμένος. Δε μου λείπει κάποιο άλλο. Μπορώ να λιώσω μήνες με αυτα...

  • @Τimavos Αν το PS3 αξίζει για το PES 11 και όχι για τα υπόλοιπα κορυφαία παιχνίδια που έχει (Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Uncharted, Killzone 2 (και σε λίγους μήνες το 3 με 3D και PSMove)) ίσως πρέπει να αναθεωρήσω την άποψή μου για την κονσόλα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.