2nd Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το Sony Ericsson Satio

2nd Techblog Workshop – Η ανακοίνωση. Από εχθές έχω στα χέρια μου το Sony Ericsson Satio με την κάμερα των 12 Megapixel. Είναι το τελικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. Εντυπωσιακό από εμφάνιση, στιβαρή κατασκευή, ελαφριά αίσθηση και super φωτογραφίες/ βίντεο! Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε το 1ο Techblog Workshop και είδαμε από κοντά το HTC Hero. Αυτή τη φορά θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio.

Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα του Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά καφέ της Αθήνας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε, όλα τα τελευταία μοντέλα κινητών που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

Για να δούμε από κοντά το Satio θα συγκεντρωθούμε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στο καφέ bar Mish Mash στο Γκάζι, Βουτάδων 50 (Μετρό Κεραμικός). Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, στείλτε μου ένα email εδώ με Θέμα: 2nd Techblog Workshop. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Σας περιμένω όλους, είναι μια ευκαιρία για γενικότερο networking!

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2009 15:49

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.