Techblog κοπή πίτας 2012, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Techblog κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με όλους τους φίλους της τεχνολογίας. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου κρατήστε το βράδυ σας ελεύθερο. Θα σας περιμένω στο κουτούκι Καλυψώ στο Παλαιό Φάληρο (Αθήνα) να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να φάμε συζητώντας για τεχνολογία και όχι μόνο. Στο τέλος της βραδιάς θα κόψουμε την πίτα και το φλουρί θα αντιστοιχεί σε special δώρο! Σας περιμένω όλους.

Πότε: Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 21:00 το βράδυ
Που: Κουτούκι Καλυψώ, Παλαιό Φάληρο (free Wi-Fi)
Πόσο: Μενού και ποτά κάπου στα 22-25 ευρώ το άτομο (πέρισυ πληρώσαμε 20 ευρώ το άτομο, κάπου εκεί θα είναι και φέτος).

Δηλώστε συμμετοχή έστω και αν δεν είστε σίγουροι ακόμα, στέλνοντας ένα email εδώ. Πρέπει να έχω μια εκτίμηση για το πόσοι θα μαζευτούμε ώστε να μας τακτοποιήσει καλύτερα το μαγαζί. Θα κρατήσω το email σας και όσο πλησιάζουν οι μέρες θα σας ενημερώνω για την πορεία του event.

Δείτε εδώ πως περάσαμε πέρισυ στην πίτα του 2011. Θα πάμε και πάλι στο ίδιο μαγαζί που μας είχαν περιποιηθεί και φάγαμε καλά σε πολύ καλή τιμή. Για όσους δεν καταφέρετε να είσαστε μαζί μας, θα έχουμε live streaming!

Κουτούκι Καλυψώ
Πεντέλης 41-43, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210.94.22.513
Εύκολη πρόσβαση από Πειραιά, Γλυφάδα, Αθήνα

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 9:23

Σχόλια

  • Ειμαι Πατρα δυστυχως εχω και την εξεταστικη εχουμε και την εναρξη του καρναβαλιου το σαββατο και καταλαβαινεις...δυσκολα τα πραγματα!!!καλα να περασετε παντως και παντα επιτυχιες Κωστα...

  • Κρίμα θα ήθελα να παρευρεθώ τουλάχιστον μια φορά αλλά λόγω εξεταστικής αδυνατώ δεν πειράζει στο επόμενο Techblog Conference

  • Παιδιά κανένα πρόβλημα! Όποιος δεν μπορεί να έρθει, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη μάζωξη από τον υπολογιστή ή το κινητό του.
    Το κουτούκι έχει Wi-Fi και θα έχουμε live streaming :)

  • Όχι 10 ρε συ... στο facebook δεν είχες πει οτι θα είναι 17? Κι είχα χαρεί... Εχω την εξεταστικη και δε ξερω αν θα μπορεσω να ερθω :( Δεν αποκλείεται βέβαια...

  • Παιδιά, δεν γινόταν να το κάνουμε 17 Φεβρουαρίου γιατι στις 16 είναι τσικνοπέμπτη και θα είχαμε απώλειες. Επίσης και η αμέσως επόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου είναι το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας. Οπότε 10 Φεβρουαρίου είναι η καλύτερη δυνατή ημερομηνία ;)

  • θα ερθωωωω!!!!! πηρε παραταση το εξαμηνο και θα ειμαι τζιτζι!! 2 ή ισως 3 θεσεις παρακαλω διπλα στο τζακιιι xD για αλλη μια φορα δηλωνω παρών :Ρ

  • τι κριμα θα ηθελα και εγω να ερθω κωστα αλλα διστιχως φεβγο φανταρος σις 30-01-2012 στα γρεβεννα για πεζικο στα οπλ δλδ στα οπλα τι κριμα παντως. τουλαχιστων πειτε μου καλη θητια παιδια γιατι θα μου λειψη το techblog.gr ελπιζω κωστα να με θυμασαι ειμαι αυτος που με μπλοκαρες στο παλιο χρηστι που λεγο μουν manolis44 αν με θυμασαι και που ηρθα στο workshop στην θεσσαλονικη για το sony ericsson live with walkman μαζι με την αδερφη μου. καλα να περασεται. Μανώλης.

  • και όπως είπε μια φίλη,... Γιατί Κώστα,.. γιατί;;

    Πέρασε μια ημέρα και είσαι το δεύτερο τεχνολογικό μπλογκ που είδα πως δεν έκανε καμία αναφορά για τη διαδικτυακή διαμαρτυρία εναντίον του S O P A.

    μάλιστα στο πέσταόλα, το sopa έγινε sensored και περιμένω η απορία μου να γίνει approved. Εδώ τίποτα;

  • Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η φόρμα επικοινωνίας του κάθε μέσου. Η δική μας είναι εδώ https://techblog.gr/contact
    Για οτιδήποτε θες μου στέλνεις εκείς. Εδώ μιλάμε για φετινό "το κοπή τη πίτα"!

    Σας περιμένω όλους παιδιά! Όσοι δεν μπορείτε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το live streaming. Καλό φανταριλίκι Μανώλη! :)

    • mustanggre, μέχρι να αποφασίσεις να έρθεις! :)
      Βρίσκομαι εξωτερικό και έχει πάει λίγο πίσω site.

  • Διαμαρτυρομαιιιιιι!!! Ειμαι Κατερινη.φετος επρεπε να ειναι Θεσσαλονικη.ολο Αθηνα και Αθηνα!

  • Παιδιά, η συμμετοχή σας είναι πολύ μεγάλη. Θα είναι η καλύτερη πίτα που θα κόψουμε. Σας περιμένω όλους! :)

  • μεσω ustream θα γινει το streaming?
    δυστιχως δεν θα μπορεσω να ερθω κωστα..καλα να περασετε :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.