Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Κυριακή μεσημέρι

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και το πρώτο Techblog Worshop στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλους τους φίλους της τεχνολογίας για ένα ευχάριστο απόγευμα με χαμόγελα και νέες γνωριμίες. Σας περιμένουμε όλους στον φιλόξενο χώρο του My Cafe για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

Κατά τη διάρκεια του event θα παρέχεται πλήρες coffee break για όλους αποτελούμενο από καφέ, χυμό, αναψυκτικό, κέικ και cookies. Στο τέλος του event θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα από τη WIND και την νέα καρτοκινητή Q!

Εμείς θα βρισκόμαστε στα Χανιά από το Σάββατο το πρωί, οπότε όλο και κάπου θα συναντηθούμε νωρίτερα! Σας περιμένουμε όλους. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Techblog Workshop στα Χανιά
• Πότε: Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, 13:00-16:00
• Που: My cafe, Σκαλίδη 37, Χανιά (χάρτης)
• Πόσο: 0

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr, τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας!

Επεξεργάστηκε την 9 Μαρτίου 2014 1:49

Σχόλια

  • Vasileios Galanis, Τα λέμε Κρήτη!

    kostas, Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Τα λέμε εμείς σε μια από τις επόμενες συναντήσεις στην Αθήνα.

  • Spiros, Δεν έχουμε κάτι στο πρόγραμμα για Workshop στη Λάρισα. Να ξέρεις ότι έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάτε ο καθένας για την περιοχή του. Κάνουμε ότι μπορούμε και εμείς. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη θα φροντίσω και ένα στην Πάτρα και μετά πάλι Αθήνα. Δεν γίνεται παντού. Ούτε κάθε εβδομάδα.

  • Έγραψες Πάτρα; Πότε και που. Θα παρακολουθώ συνέχεια και ελπίζω να μη μου ξεφύγει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.