Η LG παρουσίασε το έξυπνο ψυγείο που τρέχει Android

Με σύνδεση στο ίντερνετ και μεγάλη οθόνη αφής, το έξυπνο ψυγείο της LG μπορεί να προτείνει συνταγές μαγειρικής με τα προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια του αλλά και να ενημερώσει για το ποια από αυτά πλησιάζουν στην ημερομηνία λήξη τους. Χρησιμοποιώντας το smartphone μας τεσκάρουμε το περιεχόμενό του από απόσταση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και χρειαζόμαστε τεχνική υποστήριξη, μπορούμε να δόσουμε πρόσβαση σε κάποιο τεχνικό της LG από απόσταση και να το τσεκάρει.

Όλες αυτές οι λειτουργίες στηρίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android και φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή που θα “κυνηγάμε” τις εταιρείες για updates στα ψυγεία μας!

, Η LG παρουσίασε το έξυπνο ψυγείο που τρέχει Android
, Η LG παρουσίασε το έξυπνο ψυγείο που τρέχει Android

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nimAR

τι εκδοση εχει?

Sak

Ανυπομονώ να δω κρεββάτι με capacitive στρώμμα που θα έχει ενσωματωμένη αφύπνιση ενεργοποιώντας με remote assistance τα μελλοντικά wi-fi angry birds models τα οποία θα εκτοξεύονται από το κουρτινόξυλο με στόχο το κεφάλι του κοιμώμενου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αφύπνιση στην ώρα της και με σιγουριά!

jimmy1992

Μπορεί να μου βγάλει και πρόγραμμα διατροφής;

enigma

Και θα κολλάμε ιούς……

spyros

προς το παρών φιγουρέ κατάσταση. ίσως όμως σε λίγα χρόνια να είναι όντως χρήσιμη αυτή η λειτουργία. αν και βέβαια θα προτιμούσα να ήταν τηλεόραση.

nektarios

Σωστός ο enigma,θα κολλήσει κανένα ιό και αντί να ψύχει τα τρόφιμα θα τα ψήνει!

loukas

η μελλοντικη τοστιερα πως θα ειναι,με ειδικο printer η παλλον με ειδικο lazer που θα δινει οτι σχημα και σχεδιο στο μελλοντικο τοστ…και θα σ λεει με twitt,poke,post ελα να φας το τοστ…???αναμενουμε…

@sak απλα respect χαχαχα

Ιωάννης Π.

Android και τα μυαλά στους -25c

George

Δεν είναι και τόσο καινούργια ιδέα πάντως. Ο Πίτσος πριν από χρόνια σκεφτόταν να βάλει ελληνικό linux στα ψυγεία του αλλά δεν κατάφερε να μαζέψει προγραμματιστές.

Ηρακλής

Σε φάση κάνεις διατροφή και το ψυγείο αρνείται να ανοίξει γιατί ήδη κατανάλωσες τις απαραίτητες θερμίδες. Καλή φάση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τα σπαει το android.. Παντου θα το δουμε…

Solon

Ωραία! Τώρα ξέρουμε από ποιον θα ζητάμε αποζημίωση αν μας χαλάει το γάλα!!!

Nikos K.

Ψυγείο με ROOT!!!! 😮

kostis

‘Αραγε άμα του βάλω Cyanogen θα αλλάξει το χρώμα? 😀

Dimitris Asimomytis

Θέλω ψυγείο με android ΤΏΡΑ, ξέρουμε αν σηκώνει sandwich ice-cream !

MariaT

Το έξυπνο ψυγείο της LG είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!!! Δεν θα χρειάζεται να ψάχνω για συνταγές!!!!!!!!!!!

angelo

απ’το ψυγείο μπορείς να μπαίνεις ίντερνετ και να παίζεις παιχνίδια όπως angry birds;

vasiliki

Νομίζω οτι αυτό το ψυγείο θα με οργάνωνε και θα με έσωζε από εξοδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;